Disney Friday: Simba Safari

Disney Friday: Disney Fashion & Vintage Haul Video

Skærmbillede 2016-07-15 kl. 19.16.43

Ud over outfitbilleder, har jeg lavet en lille Disney haul video til jer! Jeg har købt SÅ mange Disneyting siden jeg var i Disneyland, og her er størstedelen af dem. Det er en masse tøj, og nogle sjove genbrugsfund. Håber I kan lide videoen, og skriv MEGET gerne hvis I har nogle forespørgsler. Og hav en dejlig Disneyfredag! Hvis I ser Disneysjov som jeg, så nyd det!

/

Besides outfit photos I made a little Disney Haul video for you! I have purchased SO much Disney stuff since I went to Disneyland and here is most of them. There is lots of clothing and some fun vintage finds. I hope you like the video and PLEASE do write if you have any requests. And have a nice Disney Friday! If you are watching Disney movies like me, enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: Simba Safari