Rad Vintage & Crisp New

Disney Friday: Disneyland Paris 16 Haul

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 20.59.55

Glædelig Disney fredag! Sidste fredag blev jeg færdig med mine Disneyland outfits, så nu er det endelig tid til en haul, i form af min første video i otte måneder! Jeg håber I kan lide den, og skriv endelig hvis der er noget I kunne tænke jer at se i en video, så vil jeg glædeligt lave det! Der var nogle der skrev de savnede mine videoer, så vil rigtig gerne lave flere. Stay tuned for et lille Disney-fredag-bonus-indlæg senere i dag, og nyd fredagen. Jeg skal i hvert fald fejre den med det altid fantastiske Disney Sjov!

/

Happy Disney Friday! Last Friday I got done with showing you my Disneyland outfits, so now it is finally time for a haul which I will show you in my first video in eight months! I hope you like it and please do not hesitate to comment if there is anything you would like to see in a video, then I will happily make it for you! Some people wrote to me that they missed my videos, so i really want to create more. Stay tuned for a little Disney Friday bonus entry later today, and enjoy your Fridays. I am definitely going to celebrate it by watching the always fantastic “The Disney Afternoon”!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rad Vintage & Crisp New