Disney Friday: UP Wishes

Disney Friday: Disneyland Suitcase

Skærmbillede 2016-06-09 kl. 21.17.14

Glædelig Disneyfredag! Jeg ville gerne vise jer min fine kuffert fra Disneyland ordentligt. I kan se den på film i min Disneyland Haul video her. Jeg husker tydeligt, at det var den første butik vi gik ind i, det første minut vi var der, og kufferten var det første jeg fik øje på og forelskede mig i. Og jeg forelskede mig fuldstændig, men den var så dyr, og hvad skulle vi bruge en ekstra kuffert til? Jo, det fandt vi ud af den sidste dag i Disneyland, hvor vi var lidt i panik, fordi der ikke var plads til alt det vi havde shoppet i de to store kufferter vi havde med (mest det jeg havde shoppet i Disneyland, hehe). Vi blev enige om, at vi hellere ville bruge lidt ekstra, og så købe en kuffert vi (læs: jeg) virkelig ønskede os, og derfor købte vi denne. Det var en sjov tur hjem fra Disneyland, med verdens største plastikpose og en kæmpe kuffert med Mickey og Minnie Mouse! (Men de er nok vant til det!)

/

Happy Disney Friday! I wanted to show you my pretty suitcase from Disneyland properly. You can see it on my video in my Disneyland Haul here. I remember it so vividly, the suitcase being in the first store we walked in to, the first minute we were there and the suitcase was the first thing I saw and fell in love with. And I really fell in love, but it was so expensive, and why should we buy and carry an extra suitcase home? Well, we found out when it was our last day i Disneyland, where we sort of panicked because there was not room for all our shopping things in the two big suitcases we had brought (mostly what I had shopped from Disneyland, hehe). We agreed to spend a little extra and make sure we got a suitcase we (read: I) really wanted and therefore we bought this. It was a fun trip home from Disneyland, with the world’s biggest plastic bag and a giant suitcase with Mickey and Minnie Mouse! (But they are probably used to it!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: UP Wishes