Purple Play Date

Apartment Details: Second Hand Treasures

Skærmbillede 2016-05-21 kl. 12.21.54

Skærmbillede 2016-05-21 kl. 12.13.36

Skærmbillede 2016-05-21 kl. 12.19.46

Skærmbillede 2016-05-21 kl. 12.21.15

Jeg elsker små loppefund og ting der går i arv, og jeg er stadig ikke helt skarp til det med at finde fine genbrugsting, men jeg er ved at lære det, og har den bedste læremester, nemlig min dejlige mor, som er ekspert! Jeg er vokset op med et hjem fyldt af gammelt genbrugsguld. Jeg synes det er lidt sjovt, for da jeg var yngre og stadig boede hjemme svor jeg, at mit hjem IKKE skulle have så mange genbrugs-nipsting, men nu elsker jeg det, og synes det giver karakter og personlighed. Jeg er vild med disse små ting, som jeg synes er så fine detaljer i vores lejlighed. Bakken er skæg og fantastisk i farverne, jeg elsker at have humor med i indretningen. “Alice i eventyrland”-bogen ligeså, og jeg ELSKER den. Farverne og de fine samlemærker i den er bare så fint og sjovt at eje. Den pynter på vores hylde i stuen. Peter Pan dåsen er nok min yndlingsting, og den fik jeg af min mor i adventsgave for nogle år siden. Jeg elsker rusten, som er med til at gøre den mere rustik og unik, farven og de fine retro-motiver fra filmen. Kommoden har I set før. Det er én min farmor havde stående da hun levede, og derfor betyder den selvfølgelig rigtig meget for mig. Min søde mor har malet den for mig, og jeg elsker det fine og sjove touch det giver med de forskellige farver på skufferne!

/

I love little second hands treasures and things that are inherited, and I am still not the best at finding nice second hand things, but I am learning, and I have the best mentor, my amazing mum, who is an expert! I have grown up in a home filled with old second hand treasures. I find it a little funny that when I was younger and still living at home I swore that my home was NOT going to have any second hand things, but now I love it and I think it adds character and personality. I love these little things, which I think are such nice details in our apartment. The tray is fun and has fantastic colors, I love having humor in my interior. Me and my mum found the tray in a second hand shop in Roskilde called “Lop-It”. I also found the “Alice in Wonderland” book there and I LOVE it. The colors and the pretty collector’s stickers in it are so cute and it is so funny to own such a book. It looks really nice on our shelf in the living room. The Peter Pan box is probably my favorite thing and I got that from my mum as an advent present some years ago. I love the rust, which helps make it more rustic and unique, the color and the pretty retro motifs from the movie. You have seen the dresser before. My grandma had it in her home when she was alive and of course that makes it very meaningful to me. My sweet mum painted it for me and I love the pretty and fun touch it gives it with the different colors on the drawers!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple Play Date