Mickey Mouse Joggers

Purple Play Date

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 21.48.15
/PLAY DATE BY ESSIE/

Jeg kan ikke få nok af denne neglelak, der matcher de smukke syrener jeg og min søde svigermor var ude at plukke til mine svigerforældres sølvbryllup. Den passer perfekt til årstiden, og jeg elsker den lyse, lilla farve, der er frisk, men super fin og feminin. Det er ved at blive min totalt favorit! Perfekt forårs/sommer neglelak!

/

I can not get enough of this nail polish, which matches the beautiful lilacs me and my sweet mother in law went to pick for my in laws’ Silver Wedding. It is perfect for the season, and I love the light, purple color, which is fresh, but so pretty and feminine. It is definitely becoming my favorite! Perfect Spring/Summer nail polish!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mickey Mouse Joggers