Cheekbones On Point Bronzer

Palladium Look-Alikes

IMG_8024

Jeg elsker Palladium sneakers, og derfor blev jeg totalt overrasket og overlykkelig da jeg fandt disse i Føtex til kun 199 kr.! Det er ikke rigtige Palladium sneakers, men de ligner virkelig dem jeg har på en prik – selvfølgelig ud over farven, som er anderledes. Jeg er vild med denne her farve, som er super casual og vil gå perfekt til nogle fine outfits jeg har planlagt til Paris. De er desuden vildt behagelige at gå i, faktisk mere end de rigtige Palladium, da de ikke har det hårde gummistykke i hælen, som gav mig de vildeste vabler da jeg først havde mine Palladium sneakers på! Generelt er jeg virkelig glad for Føtex og Kvickly når det kommer til sko, da der tit er nogle virkelig fine nogle til ingen penge!

/

I love Palladium sneakers and therefore I was totally surprised and extremely happy when I found these in a Danish department store for only 199 DKK! They are not real Palladium sneakers, but they look so much like the ones I have – besides the color, of course. I love this color which is super casual and will work perfectly with some nice outfits I planned for Paris. Besides they awesome color they are really comfortable to walk in, actually more so than the real Palladium, since these do not have the very stiff rubber sole on the heel which gave me crazy blisters when I first wore my Palladium sneakers! Generally I really like looking for shoes at department stores because there are often some really nice shoes for really cheap!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheekbones On Point Bronzer