3 Minute Miracle

Rambling Rose Mini

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 21.35.02

Jeg købte denne fine, fine kjole i december, da jeg havde ønsket mig den i et stykke tid, og der var et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Jeg synes den er så sød, den minder mig om de slags sommerkjoler jeg selv havde på da jeg var lille i 90’erne. Jeg elsker de pink blomster på det røde stof, ærmerne, som er off shoulder, det fine, flowy skørt og knapperne. Jeg er så spændt på at have den på til sommer, og den skal helt klart sættes sammen med mine fine, røde Converse sko. Kjolen er desværre udsolgt, men den kan stadig købes i lang med længere ærmer her.

/

I bought this pretty, pretty dress in December because I had been wishing for it for a while and there was an offer I could not say no to. I think it is so sweet, it reminds me of the kind of Summer dresses I I wore myself when I was little in the 90’s. I love the pink flowers on the red fabric, the sleeves, which are off shoulder, the petty, flowy skirt and the buttons. I am so excited for wearing this for Summer and I will definitely pair it with my pretty, red Converse shoes. The dress is, unfortunately, sold out, but it is still available in a long model with longer sleeves here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Minute Miracle