Lace Shirt Dress

Classic Boho Blouses

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 20.35.53
/VILILLO BLOUSE/EMBROIDERY BLOUSE/LACEUP BLOUSE/BELLA BLOUSE/

Jeg har længe villet have en cremehvid bluse med “ballon”ærmer, fine detaljer og det perfekte boho-look. Sådan en bluse er super nem at style, med et par jeans, ankelstøvler og en masse fine smykker! Totalt effortless, simpelt boho-look. Jeg har fundet fire super fine boho-bluser i forskellige prisklasser. Personligt er min favorit Bella blusen, som er den yderste til højre, men som desværre er for dyr til mig lige nu. Jeg er vild med detaljerne helt nederst på ærmerne samt den fine flæsekant. Jeg har dog købt et super fint alternativ, nemlig den ved siden af, som også er virkelig sød. Jeg elsker snørelukningen og de fine detaljer på ærmerne.

/

I have been wanting a creamy white blouse with “balloon” sleeves, pretty details and the perfect boho look. A blouse like that is super easy to style with a pair of jeans, ankle boots and a lot of pretty jewelry! A totally effortless, simple boho look. I have found four super pretty boho blouses i different price classes. Personally the Bella blouse is my favorite, which is the one to the far right, but which is unfortunately too expensive for me right now. I am loving the details on the bottom of the sleeves as well as the cute frills. I have bought a super pretty alternative though, which is the one next to it. I love the lace-up opening and the pretty details on the sleeves.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace Shirt Dress