Simple Boho Outfit

Christmas Inside

IMG_6728

IMG_6723

IMG_6718

IMG_6719

IMG_6736

IMG_6734

IMG_6731

Jeg elsker når der er pyntet op til jul i mit hjem! Det gør virkelig en kæmpe forskel for mig, og jeg kommer tusind gange mere i julestemning når der er julepynt. Jeg har ikke så meget, men jeg elsker det jeg har, og meget af det er gammelt eller har en fin historie. Vi har desværre ikke noget juletræ endnu, og jeg ved ikke om vi når at få et op, (typisk når det er første jul i den nye lejlighed så vi faktisk har plads) men hvis vi gør vil jeg vise jer det med mine fine Disney julekugler på. Man kan virkelig godt se på de her ting at jeg aldrig er blevet rigtig voksen, haha! Min favoritting er det smukke lyshus, som vi lige har fået i gave af mine søde svigerforældre, jeg synes simpelthen det er SÅ smukt og hyggeligt!
/
I love when there is decorated for Christmas in my home! It really makes a huge difference for me and I get so much more in to the Christmas spirit when there is Christmas decor. I do not have much, but I love what I have and a lot of it is old or has a sweet story. Unfortunately we do not have a Christmas tree yet and I do not know if we will get one, (so typical when it is the first Christmas in our new apartment and we actually have the space now) but if we do get one I will show you my cute Disney baubles. From these items you can clearly see that I never really grew up, haha! My favorite item is the beautiful light house which we just received from my boyfriend’s parents, I think it is SO beautiful and cozy!

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple Boho Outfit