Over The Knee & Knit

Lace-Up Top

IMG_4468

Skærmbillede 2015-10-05 kl. 19.46.05

IMG_4472
| Elma Lace-Up Top |

I weekenden var jeg i byen med min skønne kæreste, og da shoppede jeg lidt basic ting, som man altid har brug for. Jeg elsker Gina Tricot når det kommer til basis varer, og jeg købte denne flotte top, de fine jeans jeg har på, og et lækkert, varmt, oversize halstørklæde i mørkegråt, som jeg vil tage med til London. Jeg er helt vild med den nye trend med snørelukning på toppe, jeg synes det er en super fin detalje, som giver et eksklusivt og feminint look. Jeg er især vild med det på denne bluse, som jeg bare måtte eje! Jeg kan godt lide at den er ribstrikket, den mørkegrå farve, det stramme fit og de lange ærmer. Den bliver perfekt til løse, printede bukser, eller med de nye jeans jeg har på til, og en lækker statement jakke.

——–

This weekend I went shopping with my amazing boyfriend and I shopped a few basic items which is always something I can use. I love Gina Tricot when it comes to basic items and I bought this amazing top, the nice jeans I am wearing and a gorgeous, warm, oversize scarf in a dark grey color which I want to bring to London. I am crazy about the new trend with lace-up closure at tops, I think it is a super pretty detail which gives it an exclusive and feminine look. I am especially loving it on this top which I just had to own! I like that it is ribbing knit, the dark grey color, the tight fit and the long sleeves. It will look perfect with loose, printed pants or with the new jeans I am wearing with it and a nice statement jacket.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over The Knee & Knit