Roskilde Festival - Outfit #5 - Love Child

Mustang VS Magenta

MustangMagenta

<- mustang playdress / magenta playdress ->

Mustang

via @finenfunky, @shopblacksalt, @prettyeclectic_, @ibizabohogirl

Magenta

via @jordanaripp, @elle_ferguson, @spell_byronbay, @gypsylovinlight

HJÆLP. Jeg synes begge disse farver er helt fantastiske, og jeg er totalt i tvivl om, hvilken jeg ønsker mig mest. Jeg plejer at gå efter hvilken farve der ser bedst ud til lyst hår, for det er der som regel altid én der gør. Men lige disse to, synes jeg begge ser helt fantastiske ud til blonde lokker, da den mørke fremhæver det lyse i håret, og da den røde virkelig bare komplimenterer det så fint. På den ene side er jeg mest til den røde, da det er en gladere, sjovere farve, men på den anden side elsker jeg de brune og cremede nuancer i den sorte, og så har jeg ikke så meget tøj i de farver. Dilemma! Hvad tror I ville være pænest til mig?

——–

HELP. I think both these colors are fantastic and I am totally in doubt about which color I am wishing for the most. I usually just go for the color that will look best with blonde hair because there usually always is one that is better. But with these two I think both look fantastic with blonde locks as the darker color makes the lightness of the blonde stand out and the red compliments it so perfectly. On one hand I love the red one the most as it is a happier, more fun color, but on the other hand I love the brown and creamy tones in the black and I do not have a lot of clothes in those color. Dilemma! Which one do you think would look best on me?

Signatur 2

3 kommentarer

  • Ida

    Hej søde Nora!
    Hvor er de bare vildt flotte begge to og er ikke i tvivl om de ville klæde dig utrolig godt begge to 🙂 hvis det var mig ville jeg dog vælge den røde, pga de virkelig flotte forskellige røde nuancer der er i den, jeg synes er super fine. Synes den røde har mere “liv” og “personlighed” end den anden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak for rådet søde Ida! Det har de fleste sagt, og jeg er enig i, at den røde har mere liv og personlighed! Jeg er nu sikker på det bliver den røde (: Igen, tak! Jeg elsker at høre andres mening mht. farver osv.!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Velkomme! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival - Outfit #5 - Love Child