My Day In Food 7

Black Fleetwood Lace

BLACKFLEETWOOD
pics via @hautehibou, @thefreedomstateonline, @karissasparke, @insearchofthis, @spell_byronbay, @substanceblog

<- Fleetwood playsuit / Fleetwood flares / Fleetwood dress ->

Jeg ønsker mig noget mere sort tøj. Jeg har aldrig været god til, at gå i sort. Jeg synes det er kedeligt når der er så mange farver. Derfor har jeg nærmest intet sort tøj. Men én enkelt sort item har aldrig skadet. Og jeg er faldet pladask for Spell Designs sorte Fleetwood Lace. Jeg er vild med det store mønster, og er især faldet for deres vidde bukser, kjolen med de vidde ærmer og den smukke dragt. Dét jeg godt kan lide ved sort er, at jeg synes det er rigtig fint til piger med blond hår, da det fremhæver hårfarven og gør den lysere at se på. Jeg elsker mit lyse hår, og jeg elsker når det bliver fremhævet. Derfor ønsker jeg mig især den smukke dragt, som jeg virkelig er blevet helt vild med på det seneste, og som vil gøre sig perfekt på Roskilde festival med et par Converse eller ankelstøvler, samt festival-uglet hår.

——–

I am wishing for more black clothes. I have never been good at wearing black. I think it is boring when there are so many colors. Therefor I have pretty much no black clothes. But one black item has never hurt. And I have completely for Spell Designs’ black Fleetwood Lace. I am crazy about the big pattern and have especially fallen for their flares, the dress witt the wide sleeves and the beautiful playsuit. What I like about black is that I think it looks really pretty for girls with blonde hair as it makes the hair color stand out and makes it lighter to look at. I love my blonde hair and I love when it stands out. Therefore I am especially wishing for the beautiful , which I have actually become crazy about lately and which would be perfect for Roskilde Festival with a pair of Chucks or ankle boots as well as festival-messy hair.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Day In Food 7