White Fringe & Knit

Quartz Bullet Pendants

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 21.33.51

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 21.34.07

<- quartz bullet pendants ->

Det bliver et sent indlæg i dag, da jeg lavede den DUMMESTE på vejen hjem fra arbejde i dag: Jeg tog et tog, der ikke stoppede i Roskilde, men først i Næstved. Øv, hvor var det surt! Jeg havde fri kl. fire og skulle være hjemme klokken fem, men var i stedet hjemme kvart over syv! Jeg var til møde i går til klokken otte i går aftes og havde ikke lyst til at tage hele vejen hjem bagefter, så jeg sov derfor hos mine svigerforældre som bor tre minutter fra mit arbejde. Jeg var derfor ekstra træt og havde ikke været hjemme siden i går morges – og skal endda op klokken fem i morgen. Haha, jeg var så sur og tvær og træt. Typisk! Det bliver så godt og tiltrængt med en dag med tidligt fri i morgen!

Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jeg mine fine nye halskæde-led, som jeg har købt på eBay – jeg har endnu ikke fået en kæde der passer til dem, så jeg viser dem på en sølvkæde sammen. Jeg har tænkt mig at købe to guldkæder i to forskellige længder, så jeg kan have dem på sammen. Jeg har set disse slags halskæder mange steder og jeg synes de er så fine og boheme. Jeg elsker farverne, især disse to sammen. Jeg har nogle fine outfitbilleder at vise jer snart, hvor I kan se den ene “in action”. De vil komme på i løbet af ugen <3

——–

Late entry today, as I did the stupidest thing on my way home from work today: I took the wrong train, which did not stop in Roskilde, but in Næstved. Ugh, it was so bad! I was off work at four and was supposed to be home at five, but instead I was not home until a quarter past seven! I was at a meeting at work yesterday which lasted till eight in the evening and did not feel like going all the way home afterwards, so I slept at my boyfriend’s parents’ house because they live three minutes away from my work. Therefore I was extra tired and had not been home since yesterday morning – and of course I have to get up at five tomorrow. Haha, I was so mad and sad. Typical! It will be so good and much needed with one day where I get off from work early tomorrow!

I though that I would show you my pretty new necklace pendants which I bought on eBay – I have yet to find a matching chain for them, so I am showing you these on a silver chain together. I am planning to by two gold chains in different lengths so I can also wear them together. I have seen these kind of necklaces so many places and I think they are so pretty and boho. I love the colors, especially these two together. I have some nice outfit photos to show you soon where you will see one of these pendants “in action”. They will be up some day this week <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Fringe & Knit