Feather Ring

Zingara by Bahgsu Jewels

ZINGARA 5

ZINGARA 6

ZINGARA 7

ZINGARA 8

ZINGARA 9

ZINGARA 10

ZINGARA 11

ZINGARA 12

ZINGARA 13

ZINGARA 15

<- via Bahgsu Jewels ->

Endelig fredag <3 I dag fandt jeg, på en blog jeg følger, en repost af denne smukke lookbook som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Jeg har aldrig hørt om dette mærke før, men tror da næsten jeg må have nogle af disse smukke smykker når jeg har råd engang! Jeg er vild med denne lookbook – de nedtonede farver, de smukke closeups og props, stylingen er helt perfekt, håret er SÅ fedt og så er jeg helt forelsket i modellens tatoveringer – de er fantastiske! Især den store, mørke på håndledet og teksten på ryggen. Af smykkerne er jeg især vild med det store armbånd med en turkis sten. Det ville være perfekt til sommer med bare, brune arme.

Jeg startede jo job som pædagog i tirsdags og har været så træt hele ugen da det er en time væk og jeg mødte 7.30 både i går og i dag. Derfor har jeg været oppe klokken kvart i fem de dage og dagene før kvart i seks. Jeg har ikke haft så meget overskud til bloggen, da min kun fire måneder gamle MacBook som nævnt også blev stjålet i tirsdags. Øv, hvor var jeg ked af det. Sikke en afslutning på min første arbejdsdag – siden har jeg været uheldig – bare små ting, men ting der gjorde mig frustreret når jeg samtidig var udmattet over jobbet. Jeg er træt og udmattet da pædagogen fra min stue der skulle have sat mig ind i tingene er syg i et par uger og derfor er jeg startet uden nogen støtteperson, men er ene pædagog på stuen sammen med vikarer og det er virkelig en travl og stressende start. Men jeg ved det bliver bedre og bedre, for man er altid træt i starten af et nyt job! Jeg har dog formået at træne, spise sundt og drikke smoothies til morgenmad og skrevet blog på min kærestes computer – dog har jeg ikke lavet NOGET andet, for når jeg er færdig med de ting har jeg måttet gå i seng af træthed! Lige nu sidder jeg ENDELIG og slapper af sammen med min søster. Og jeg glæder mig så meget til at få sovet igennem! Så fik jeg endelig givet en lille update om mit liv og hvorfor indlæggene har været lidt korte i denne uge. I øvrigt blogger jeg nu på min nye, bedre MacBook som jeg allerede har fået – vi har et FANTASTISK forsikringsselskab – kan klart anbefale Tjenestemændenes Forsikring. Hav en dejlig fredag <3

——–

Finally Friday <3 Today I found, on a blog I follow, a repost of this beautiful lookbook which I thought I would share with you. I have never heard about this brand before, but I think I need some of these jewelry pieces when I can afford them! I love this lookbook – the muted colors, the beautiful closeups and props, the styling is perfect, the hair is GORGEOUS and I am in love with the models tattoos – they are fantastic! Especially the big, dark one on the wrist and the text in the back. Out of the jewelry I especially love the big bracelet with the turquoise stone. It would be perfect for Summer with bare, tan arms.

I started my new job as a pedagogue this Tuesday and have been so tired all week as it is an hour away and I met at 7.30 both today and yesterday. Therefore I have been up at a quarter to five those two days and the days before at a quarter to six. I have not had a lot of energy for the blog as my just four months old MacBook as mentioned was stolen Tuesday. Ugh, I was so sad. What an ending of the first day of my new job – since then I have been unlucky – just little things but things that made me frustrated  when I also was exhausted from my job. I am tired and exhausted because the pedagogue in my group who was going to guide me is ill for a couple of weeks now and therefore I have started without anyone to guide me and I am the only pedagogue in the group with tempts which is a really busy and stressful start. But I know it gets better since everyone feels tired when they start a new job! I have still managed to work out, eat healthy and drink smoothies every morning and blogged on my boyfriend’s computer – but I have not been doing ANYTHING else because when I was done with those things I have had to go to bed of tiredness! Right now I am FINALLY relaxing with my sister. I am so excited to get some proper sleep! There, I finally got to update you guys a little on my life and why the posts have been a little short this week. By the way, I am blogging on my new and better MacBook which I already received – we have a FANTASTIC insurance company! Have a lovely Friday <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feather Ring