Rice Krispie Treats

Angel Wings

IMG_7074

IMG_7067

IMG_7058

IMG_7070

IMG_7030

IMG_7086

IMG_7092

IMG_7049

IMG_7083

IMG_7101

Jeg er simpelthen så glad i dag! Jeg har fri, og sidder lige nu og skriver fra min nye, lækre MacBook Pro, som jeg købte i går efter mange overvejelser. Jeg har ikke nogen computer, og behøvede virkelig en til studiet og bloggen! Jeg er så glad for den, den er simpelthen så lækker! Ud over det afleverede min gruppe og jeg vores synopsis til vores pædagogik eksamen i går, og jeg er så lettet. Jeg var også i IKEA med min søde lillesøster og dejlige kæreste, og det var så hyggeligt <3 Pga. computer-køb har jeg kun købt ét stykke tøj i denne måned, men jeg modtog i går alt mit tøj jeg har købt hos Spell Designs under deres udsalg sidste måned, så der er stadig meget nyt tøj jeg kan vise jer!

I dag vil jeg vise jer en smuk sweater jeg købte i sidste måned. Den er simpelthen så fin, det er virkelig min drømme-sweater! Jeg elsker vinger på bluser, men jeg synes det er synd at de kun er bag på. Denne sweater er perfekt da de både er foran og bagpå! Den har samme dybe v-udskæring bagpå som foran, hvilket også gør den så fin! Den er lang så den både kan bruges med leggings og jeans. Jeg modtog den i går, og havde den på i IKEA i går med en lys læderjakke, grå leggings og grå biker boots, og det så virkelig fint ud! Den er desuden dejlig tyk og lækker kvalitet, så den er perfekt til årstiden! Jeg kommer uden tvivl med at gå med den hele tiden!

Og kan I forresten lide billederne? Jeg synes de blev så fine. Min søde kæreste hjalp mig, og det samme gjorde Nala (dog lidt modvilligt, haha) og Bagheera <3 Sweateren kan købes hos AmericanDreams.dk.

——–

I am so happy today! I have a day off and right now I am blogging from my amazing new MacBook Pro which I bought yesterday after careful consideration. I do not have a laptop and really needed one for studying and blogging! I am so happy I got it, it really is perfect! Besides from that me and my study group handed in our pedagogy exam yesterday and I am so relieved! In the evening I went to IKEA with my littlesister and boyfriend and we had such a good time <3 Because of my Mac-puchase I have only bought one piece of clothing this month, but yesterday I received all my purchases from Spell Designs’ warehouse sale last month so I still have new clothes to show you!

Today I want to show you a beautiful sweater I purchased last month. It is so pretty and I think it is my dream sweater! I love wings on tops, but I always find it sad that they are only on the back. This sweater is perfect because they are both on the front and back! It also has the same deep v-cut on the back as it does in the front which also makes the back so pretty! It is pretty long so it can be used both with leggings and jeans. I received it yesterday and wore it in IKEA with a light leather jacket, grey leggings and biker boots and it looked so nice together! It is also really thick and nice quality which makes it perfect for autumn and winter! I will without a doubt wear this all the time! 

What do you think about these photos? I think they turned out so pretty. My lovely boyfriend helped me and so did Nala (not too happy about it, haha) and Bagheera <3 The sweater is available on AmericanDreams.dk (they do ship internationally)

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rice Krispie Treats