Angel Music

Shlomit Ofir Dreamcatcher Earrings

IMG_9338

IMG_9339

IMG_9337

10854369_10153723975292228_4889277057989683403_o

10856470_10153723975582228_8962798477129429778_o

Jeg fik disse smukke øreringe af min storesøster forrige jul og jeg er stadig så glad for dem. Jeg synes de er så delikate, elegante og søde. Jeg er vild med at de ikke er ens, som I kan se, da der er en en lille fugl på den ene drømmefanger. De er så fine til en sød, uglet fletning og en hvid, feminin kjole eller top <3 De er fra Shlomit Ofir Jewelry Design, som laver de fineste smykker med søde detaljer. Jeg har selv købt en halskæde med fugle på derfra til min søster en jul. De har et hav af forskellige designs som I kan se her. Jeg er især vild med deres Copenhagen Necklace, efter jeg så min søsters, deres Miyajima Necklace og deres Ariel Bracelet. Jeg elsker simpeltheden og de små detaljer i deres smykker og jeg tror helt sikkert jeg skal have nogle når min økonomi igen er normal.

Min rastløshed er endnu værre i denne uge og jeg bliver stresset af ingenting. Jeg har søgt tre nye jobs og håber på i det mindste at få svar denne gang. Jeg prøver virkelig at nyde at være ledig, men det er ikke særlig sjovt. Jeg føler mig nyttesløs og ensom fordi alle jeg kender er på arbejde/studie, så jeg kan ikke engang være social i dagtimerne. Jeg håber snart jeg kan få et vikarjob et sted, for jeg hader virkelig ikke at lave noget. Jeg kommer nok til at savne det når jeg får et arbejde, hehe. Kender I når man er så rastløs så man bliver stresset?

——–

I got these beautiful earrings from my older sister for Christmas 2013 and I am still so happy with them. I think they are so delicate, elegant and sweet. I love that they are not the same as you can see, since there is a little bird on one of the dreamcatchers. They are so pretty with a cute, messy braid and a white, feminine dress or top <3 They are from Shlomit Ofir Jewelry Design who makes the prettiest jewelry with sweet details. I bought a necklace with birds on from them for my sister one Christmas. They have so many different designs as you can see here. I am especially in love with their Copenhagen Necklace, after I saw my sister’s, their Miyajima Necklace and their Ariel Bracelet. I love the simplicity and the little details in their jewelry and I definitely think I will be buying some when my economy is normal again.

My restlessness is even worse this week and I get stressed out from nothing. I have applied for three new jobs and hope to at least get an answer this time. I really try to enjoy being unemployed, but it is no fun. I feel useless and lonely because everyone I know are at work/studying so I can not even be social all these hours. I hope I can get a temp job somewhere, because I really hate not doing anything. I will probably miss it when I get a job, hehe. Do you know the feeling of being so restless that you feel stressed?

Signatur 2

2 kommentarer

  • Super smukke øreringe(:
    Håber du snart får held med jobsøgningen (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nora

      Tak, jeg synes også de er så fine! (:
      Tusind tak, hvor er du sød, det håber jeg også!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angel Music