Mahiya Nomad Vest Sneak Peak

Suede Vest & Tooth Necklace

IMG_0566

IMG_0578

IMG_0558

IMG_0562

IMG_0582

IMG_0576

IMG_0589

IMG_0591

Jeg elsker dette outfit! Jeg synes det er den perfekte blanding af boho og råt. Vesten som I så sneak peak på tidligere i dag her, og som jeg har skrevet om før her, er en jeg har købt fra Gypsy Rebel. Den er lavet af Mahiya, som laver de smukkeste ting i læder og ruskind. Jeg har i mange måneder beundret deres “Nomad Vests”. Min er i farven tan og jeg elsker den! Jeg satte den sammen med mine sorte, ripped jeans, en mørkegrå top, mine yndlingsstøvler fra H&M, mit Marc Jacobs ur og min nye, rå, smukke halskæde fra Buch Copenhagen. Jeg var så heldig at vinde en giveaway hvor denne halskæde var én af præmierne og jeg havde ønsket mig den, så jeg er SÅ glad! Jeg synes den passede perfekt til vesten. Jeg er vild med ruskindet og halskæden sammen, da det giver et råt look.

——–

I love this outfit! I think it is the perfect combination of boho and edgy. The vest which you have seen a sneak peak on earlier today here, and which I have written about before here, is bought from Gypsy Rebel. It is by Mahiya who makes the most incredible items in leather and suede. I have admired their “Nomad Vests” for months. Mine is in the color tan and I love it! I wore it with my black, ripped jeans, a dark grey top, my favorite boots from H&M, my Marc Jacobs watch and my new, edgy, beautiful necklace from Buch Copenhagen. I was lucky to win a giveaway where this necklace was one of the prizes and I had been wishing for it so I am SO happy! I think it matched perfectly with the vest. I love the suede and the necklace together as it gives off a really edgy look.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mahiya Nomad Vest Sneak Peak