Cactus Rose Kimonos

Dear Santa: Frends Headphones

8b4218366

6690a9091

8082df508

Det er nu anden jul i træk at disse skønheder er på ønskelisten! Jeg elsker dem, de er så fine og unikke. Mange høretelefoner er ikke særlig feminine, og ret klodsede og store. Disse er super feminine og meget fine og små. Jeg er vild med at de er hvide og rose gold, da de fleste høretelefoner er sorte. Jeg tror de ville være rigtig fine til min blonde hår, og de ville desuden passe perfekt til min iPhone 5S som er i guld også. Jeg ved at lyden ikke skulle være den aller bedste, men den er fin nok, og her tror jeg også designet er en stor del af det man betaler for. De fås også i hvid/guld og sorte/sølv. Jeg har være helt forelsket i dem i lang tid nu. Jeg sidder og skriver fra min svigerfamilies køkken, og skal køre afsted lige om lidt fordi jeg skal passe børn. Jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg (forhåbentlig!) endelig kan vise jer min nye jakke.

——–

It is now the second Christmas in a row that these beauties are on my wish list! I love them, they are so pretty and unique. Many headphones are not very feminine and pretty clumsy and big. These are super feminine and very pretty and small. I am crazy about the white and rose gold colors as most headphones are just black. I think they would look great with my blonde hair and that they would match my iPhone 5S which is also gold. I know that the sound is not the most amazing, but it is fine, and I think that the design is a big part of what you are paying for. They are also available in white/gold and black/silver. I have been so in love with them for a very long time now. I am currently sitting in my boyfriend’s family’s kitchen and have to go in a short while because I am babysitting tonight. I am looking forward to tomorrow where I (hopefully!) finally get to show you my new jacket.

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cactus Rose Kimonos