Rebel Leggings

Nikolaj

IMG_7118

IMG_7124

IMG_7129

Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer hvordan min søde kæreste egentlig ser ud! Det her er Nikolaj – vi har været sammen i tre år og vi mødte hinanden på vores studie, (ja, vi går i klasse sammen!) og blev kærester så hurtigt så folk gik og sagde bag vores rygge: “vi giver det to måneder!” – det er rart at de tog fejl! Jeg vil ikke skrive mere, for jeg vil ikke få det til at lyde som om jeg vil fortælle om hvor godt vi har det sammen. Det er ikke så interessant for andre at høre om! Men jeg er så glad for ham, og syntes lige jeg ville vise ham frem!

Jeg har i dag været ude med min søde veninde Nadia og samle ind for Dansk Flygtningehjælp og nu er jeg SÅ træt i mine ben. Om lidt skal jeg hjem til min far og spise aftensmad, og når jeg kommer hjem skal jeg se videre på Orange Is the New Black, som jeg er helt afhængig af i øjeblikket!

Jeg vil også lave endnu et indlæg senere i dag.

——–

I thought that I would show you what my sweet boyfriend actually looks like! This is Nikolaj – we have been together for three years and met each other at our school (yes, we are in the same class!) and became a couple so fast that people were saying behind our backs: “We’ll give it two months!” – I am so glad they were wrong! I do not want to write any more because I do not want it to sound like I just want to tell everybody how good we are together. It is not that interesting for other people to read about! But I am so happy he is mine and I really wanted to show him off!

Today I have been collecting money for a Danish charity for refugees with my sweet friend Nadia and I am SO tired in my legs. I am going to my dad’s later for dinner and when I get home I need to watch Orange Is the New Black which I am seriously addicted to at the moment! 

Stay tuned for another post later today.

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rebel Leggings