Roses Are Red

Disney Friday: Second Hand Gold

Skærmbillede 2016-06-03 kl. 16.05.09

Disneyfredag! Jeg skriver det næsten hver uge, men Disneyfredag er min YNDLINGS dag. Jeg elsker fredage. Og Disney. I dag vil jeg vise jer to fine ting jeg fandt på et loppemarked. Jeg er helt oppe at køre over Mickey Mouse lampen, som jeg simpelthen synes er så fed og retro. Det minder mig om de lamper jeg havde da jeg var lille, og for kun 25 kr. kunne jeg ikke gøre andet end at købe den. Jeg vil selvfølgelig vise nogle bedre billeder så snart den er oppe, men pt. har det lidt lange udsigter, da jeg ikke aner hvor den skal hænge endnu. Bladet kostede 5 kr., og det er helt smadret, men stadig elsket, for det er tapet sammen. Jeg købte det fordi det er helt magen til ét jeg havde da jeg var lille, jeg elsker stilen i de gamle Disneyblade, der bare var historien fra filmen i tegneserieform. Jeg kan huske jeg havde et par stykker, og jeg elskede at læse i dem. Tænk, hvor glad man kan blive for ting der til sammen har kostet sølle 30 kr.!

/

Disney Friday! I write this almost every week, but Disney Friday is my FAVORITE day. I love Fridays. And Disney. Today I will show you two pretty things I found on a flea market. I am so excited over the Mickey Mouse lamp, which I think is so freaking cool and retro. It reminds me of the lamps I had when I was little, and for only 25 DKK I could not NOT buy it. Of course I will show you some better photos once it is up, but it will probably be a while, since I have no idea where to hang it. The magazine cost 5 DKK and it is completely torn and used, but still loved, because it has been taped. I bought it because it is exactly like one I had when I was little, I love the style in the old Disney magazines, which were just the story of the movie in the shape of a comic. I remember I had a few, and I loved reading them. Look how happy you can be for stuff that has only cost 30 DKK altogether!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roses Are Red