Swan & Studded Skirt

My Bedroom

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 16.44.25

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 16.44.15

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 17.05.32

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 16.44.06

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 16.44.33

Jeg elsker møblerne i mit soveværelse. Kommoden med de fine skuffer malet i forskellige farver så de passer til min James Eames knagerække, som jeg ikke har hængt op endnu, og mit vintage sminkebord i den smukke, mintgrønne farve, hvor jeg laver små “udstillinger” når jeg har fået nogle småting jeg synes passer til, og som spiller godt sammen. På mit tøjskab hænger altid et fint, interessant outfit med noget af mit nyeste tøj til inspiration, og fordi jeg bliver glad af at kigge på det (og fordi der ikke er plads i mit skab…). Det er desuden det rum jeg mangler mindst i, så det er snart helt færdigt og perfekt, og så vil jeg vise jer nogle flere billeder.

/

I love the furniture in my bedroom. The dresser with the pretty drawers painted in different colors so they match my James Eames hanger, which I have not hung up yet, and my vintage vanity in the beautiful, mint green color, where I make little “exhibitions” when I have gotten little things I think match the vanity and each other. On my closet there is always a pretty, interesting outfit with some of my newest clothes for inspiration, and because it makes me happy to look at (and because I do not have enough room for it in my closet…). Besides that, it is the room I am mostly finished with, so soon it will be perfect and then I will show you some more photos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swan & Studded Skirt