Disney Friday: Jungle Book Love

A Scented Home

Skærmbillede 2016-05-25 kl. 20.09.41
/LAVENDER CANDLE/VANILLA CANDLE/

Jeg kan enormt godt lide en overdrevet ren, opryddet og ordentlig lejlighed, der også dufter rent. Vi har to indekatte og en chinchilla, og selvom vi altid har det rent er det meget rart, at være sikker på, at der alligevel dufter dejligt og ikke for meget af dyr. En lækker måde at gøre det på, er med duftlys. Jeg er ikke så meget til de meget kraftige, meget parfumerede duftlys, men derimod til milde, lækre duftlys der dufter rent og af ting man kan genkende. Mine to yndlings pt. er Shelas Lavender duftlys, og så Collections Vanilla, som jeg har fået af min veninde. Jeg kunne desværre ikke finde det med vanilje online, så jeg har linket til Shelas vaniljelys i stedet. Begge dufter super rene, milde og lækre, og der dufter så godt i lejligheden når jeg kombinerer dem.

/

I really like a squeaky clean, perfectly organized and proper apartment which also has a nice, clean scent. We have two indoor cats and a chinchilla, and even though we always keep it clean it is really nice to make sure it still smells nice and not too much of all our pets. A nice way to do it is with scented candles. I am not loving those really powerful, overly scented candles, but instead mild, delicious scented candles which smell clean and have scents you recognize. My two favorites right now are Shelas Lavender scented candle and Collections Vanilla, which I got from a dear friend. Unfortunately I could not find the one with vanilla online, so I linked Shelas Vanilla candle instead. Both have a really clean, mild, delicious scent and the apartment smells amazing when I combine them.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: Jungle Book Love