Knit Dress at L'Arc de Triomphe

The Bomber

Skærmbillede 2016-04-05 kl. 20.35.40
1/2/3/4

Jeg er nok ikke den eneste der har lagt mærke til, og er hoppet TOTALT med på trenden, at bomberjakker er totalt in igen?! Jeg er SOLGT! Især hver gang jeg er inde på Zaras hjemmeside og kigge, for de laver geniale, lækre bombers, der ikke er for dyre, men kan se rigtig stilede ud – den første af jakkerne er min klare favorit, og den har jeg altså også allerede, for den blev jeg forelsket i ved første blik i Paris og måtte eje den. Jeg vil stile den med et par sorte jeans, en simpel, hvid t-shirt, sneakers eller støvler og så den fine jakke som den perfekte prik over i’et. Nr. 2 er så fin, og især til sommer med lyse cut-off shorts og en hvid tanktop. Ryggen er virkelig fed og lidt mere rå, og især det der gør, at jeg elsker den bomberjakke. Nr. 3 er jeg helt vild med, og jeg overvejer stærkt at anskaffe mig sådan én, da jeg synes den er super fin og samtidig cool. Desuden er armygrøn nok min yndlingsfarve når det kommer til jakker, da det virkelig gør et look casual og passer til alt. Den blå ville være SÅ fed med et par højtaljede, blå jeans og en simpel crop top, samt sneakers. Jeg er simpelthen helt vild med denne trend, da jeg synes den både er fin og feminin, men også super frisk og sporty på den virkelig fede måde! Jeg kan allerede nu afsløre at jeg har to virkelig fede vintage bomberjakker på vej med posten, som jeg købte sidste måned, og som jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer!

/

I am probably not the only one who noticed, and have TOTALLY welcomes the trend, that bomber jackets are really in again?! I am SOLD! Especially each time I visit Zara’s website because they make amazing, gorgeous bombers that are not too expensive, and can look super stylish – the first of the jackets is 100% my favorite and I actually already own that one, ever since I saw it for the first time in Paris I fell in love with it and had to get it. I would pair it with black jeans, a simple, white tee, sneakers or boots and then the pretty jacket as the perfect statement piece. Number 2 is so pretty, and especially for Summer with light cut-off denims and a white tanktop. The back is really cool and a little more edgy and that is mainly the reason to why I love that bomber jacket. Number 3 is amazing, and I am strongly considering getting one, since I think it is so amazing and cool. Besides that, army green is my favorite color when it comes to jackets, since it really makes a look casual and matches everything. The blue would be SO cool with a pair of with a pair of high waisted, blue jeans, a simple crop and sneakers. I am seriously so crazy about this trend because I think it is both pretty and feminine, but also fresh and sporty in a really cool way! I can already reveal that I have two vintage bombers I bought last month coming in the mail which I am looking SO much forward to showing you!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knit Dress at L'Arc de Triomphe