Little Boho Dress

For A Good Cause

GHANA

GHANA2

Min søde svigermor forærede mig forleden dette fine, sorte armbånd, som jeg blev helt vild med og faktisk har haft på stort set hver dag siden. Det er fra Pernille Bülow, og det fantastiske ved disse armbånd er, at de er lavet af kvinder i Ghana. Enlige kvinder, der ikke har så mange midler og har svært ved at klare sig. Med dette samarbejde kan de få deres økonomi til at køre rundt og forsørge sig selv og deres børn. I æsken til armbåndene står der et nummer, og på Pernille Bülows hjemmeside kan man bruge nummeret til at se, hvem der har lavet præcis dét armbånd man har købt. Hende der har lavet dette hedder Agnes, og har på grund af samarbejdet fået råd til at hendes datter kan få en uddannelse. Sådan noget synes jeg er helt fantastisk, og det gør, at armbåndet betyder virkelig meget.
/
The other day my boyfriend’s sweet mum gave me this pretty, black bracelet, which I fell in love with and have actually worn almost every day ever since. It is from Pernille Bülow and the fantastic thing about these bracelets is that they are made by women from Ghana. Single women, who do not have a lot of ressources and have trouble making it. With this collaboration their economy is a lot better and they can provide for themselves and their children. In the box the bracelets come in there is a number and on Pernille Bülow’s website you can use that number to see exactly who made the bracelet you purchased. The woman who made this one is called Agnes, and because of this collaboration she has been able to afford her daughters education. Things like these make me so happy and hopeful and it makes this bracelet very meaningful.

/Bracelet – Pernille Bülow & The Women From Ghana

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Boho Dress