H&M Blues

Video – May Favorites

Skærmbillede 2015-06-02 kl. 21.25.00

Så fik jeg endelig lagt mine maj favoritter op! Jeg beklager vi lige nåede ind i juni. Jeg har egentlig ikke så meget andet at skrive, end at jeg håber I kan lide denne video, og igen: Jeg ville ELSKE at få forespørgsler på videoer I kunne tænke jer at se, og hvis I har spørgsmål eller feedback må I endelig også skrive.

I morgen kommer der en opskrift på min nye yndlingssmoothie, og så vil der snart komme endnu et “My Day In Food” indlæg. Håber I har en dejlig aften <3

——–

Now I finally managed to get my May Favorites up! I am sorry we made it into June first. I do not have a lot to write except that I hope you will like this video and again: I would LOVE to get requests on videos you would like to see and if you have any questions or feedback please let me know.

Tomorrow I will write a recipe for my new favorite smoothie and then there will soon be another “My Day In Food” entry. I hope you are having a lovely evening <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Blues