My Beautiful Sister

USA Top & Fringe Cardigan

Fringe Cardigan 12

Fringe Cardigan 10

Fringe Cardigan 11

Fringe Cardigan 2

Fringe Cardigan 9

Fringe Cardigan 7

Fringe Cardigan 5

Fringe Cardigan 4

Fringe Cardigan 3

Fringe Cardigan 14

Fringe Cardigan 15

<- USA dress / fringe cardigan / ankle bootsturquoise ring ->

I går havde jeg en rigtig hyggelig lørdag aften og derfor ville jeg også gerne være fin i tøjet <3 Jeg var i fredags inde i Buch Copenhagen og købe denne fantastiske frynsecardigan som jeg er SÅ glad for. Jeg tog mine hullede jeans på til, min USA kjole brugt som top her og mine fantastiske støvler fra H&M Loves Coachella. Jeg tog to simple midi sølvringe på for at lade min smukke turkise ring være træde endnu mere frem. Jeg elsker den ring! Jeg synes outfittet er helt perfekt, da det kombinerer alle mine yndlingsting, både nogle rå detaljer såsom hullede jeans og USA kjolen, men samtidig super feminint med den oversize, lækre frynsecardigan og selvfølgelig sat sammen med et par ankelstøvler som nærmest er det eneste jeg går i <3

I dag har jeg bare slappet af og set YouTube videoer i sofaen. Jeg glæder mig super meget til i morgen, da det er Game of Thrones aften! Woohoo! Desuden er næste uge kort, da jeg har fri den 1. Maj, hvilket er super lækkert. Håber I nyder jeres søndag aften <3

——–

Yesterday I had a really nice Saturday evening and therefore I wanted to wear a pretty outfit <3 Friday I was in Buch Copenhagen to buy this fantastic fringe cardigan which I am SO happy with. I wore my ripped jeans, my USA dress used as a top here and my amazing boots from H&M Loves Coachella. I wore two simple midi silver rings to let my beautiful turquoise ring shine even more. I love this ring! I think the outfit is perfect as it combines all my favorite things, both some edgy details like the ripped jeans and the USA dress, but still super feminine with the oversize, gorgeous fringe cardigan and of course with a pair of ankle boots which are pretty much all I wear <3

Today I have just been relaxing and watched YouTube videos in my couch. I am so excited for tomorrow as it is Game of Thrones night! Woohoo! Next week is also short as the day care center is closed on the first of May which is really nice. I hope you are enjoying your Sunday evening <3

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Beautiful Sister