Ready For The Festival

Summer Blues

10808418_1591484934469023_1280886332_n

Lige en hurtig update. Jeg skriver senere med et outfit og i morgen kommer denne uges “My Day In Food” indlæg. Jeg har haft nogle stressende dage og det er som nævnt derfor jeg ikke har blogget så meget. I går aftes havde jeg en rigtig dårlig aften og orkede for første gang i meget lang tid ikke at blogge. Det fortæller jeg om på et tidspunkt <3
Jeg prøvede lige min fine Coyote crop top med et par super søde shorts jeg for nylig har købt fra SheInside her. Jeg synes det er et virkelig fint sæt, men ved ikke om jeg er modig nok til, at have det på sammen. Jeg ville nok under normale omstændigheder sætte toppen sammen med højtaljede shorts. Jeg elsker disse shorts, og selvom det måske ikke er så tydeligt på billedet er der små udskæringer i dem foran – og så passer de i øvrigt perfekt i farven til toppen!

——–

Just a quick update. I will write later with an outfit and tomorrow this week’s “My Day In Food” entry. I have had some stressful days and it is as mentioned the reason for why I have not been blogging a lot. Yesterday evening I had a really bad time and for the first time in a while I did not feel like blogging. I will tell you about it at one point <3
I tried on my pretty Coyote crop top with a pair of super cute shorts I recently got from SheInside here. I think it is a really pretty outfit, but I do not know if I am brave enough to wear them together. Under normal circumstances I would pair the top with high waisted shorts. I love these sorts and even though it may not be very noticeable in the photo there are little cut outs in the front of them – and then they also match perfectly with the color of the top!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready For The Festival