Passed My Bachelor!

Frozen Mugs

IMG_9108

IMG_9111

IMG_9109

IMG_9110

IMG_9112

IMG_9113

IMG_9114

IMG_9117

Nu kan jeg endelig lave nogle gode blogindlæg igen <3 Det er helt vildt så meget overskud jeg endelig har fået tilbage! Jeg har haft hovedpine og smerter i nakke og skuldre i to uger næsten, og det er helt væk i dag! Det er vildt hvad eksamensstress kan gøre ved en. Jeg er stadig så lykkelig over vores flotte 10-tal i går, og jeg er rigtig stolt over den ros vi fik af vores opgave. I aften skal jeg hjem til min søde mor og hygge, og i morgen er der dimission, først hvor familierne kommer når vi får eksamensbevis og derefter fest for alle os pædagoger på skolen. Det bliver rigtig godt – men jeg har selvfølgelig tøjkrise! Måske spørger jeg jer til råds senere! Jeg tror jeg vil have en hvid kjole på, men jeg kan ikke vælge <3

Jeg købte i dag de her smukke krus meget lidt brugt, og jeg var så glad for at få dem, for jeg har ønsket mig dem siden jeg så dem i starten af december i Disney butikken i København. Og så passer de helt perfekt til det vejr vi har i øjeblikket i Roskilde, med sne over det hele! Jeg synes de er noget så smukke, jeg er vild med de lilla farver og at de er forskellige lilla farver, samt snefnuggene nede i! Og så elsker jeg stilen Anna og Elsa er lavet i på dem, det er så fint og unikt. Jeg elsker især billedet af Elsa, hvor hendes kappe ligner et smukt bjerg med sne <3 Jeg elsker den film og derfor er jeg super glad for disse! Og så er det selvfølgelig bonus at de er store så man kan bruge dem til en stor, lækker kop latte!

——–

Now I can finally make some decent blog posts again <3 It is crazy how much energy I finally have gotten back! I have had a headache and pain in the back of my neck and shoulders in almost two weeks and it is already completely gone today! It is crazy what exam stress can do to you. I am still so happy to have gotten our awesome 10 (B) and I am really proud over how they applauded us for our assignment. Tonight I am going to my mum’s to chill and tomorrow we have graduation for the family to come and see us get our diploma and afterwards party for all us pedagogues at the school. It is going to be really good – but I am of course having an outfit crisis! Maybe I will ask you for advice later! I think I want to wear a white dress, but I can not choose <3

Today I bought these to beautiful mugs second hand, but in perfect condition and I am so happy with them as I have wished for them ever since I saw them in the beginning of December in the Disney Store in Copenhagen. And they are perfect for the weather we have at the moment in my town with snow everywhere! I think they are s beautiful, I am crazy about the purple shades and that they are different colors in purple tones, as well as the snowflakes inside them! And then I love the style Anna and Elsa are made in on them, it is so pretty and unique. I especially love the picture of Elsa where her cape looks like a mountain with snow <3 I love that movie and therefore I am so happy with these! And then there is of course a bonus in the fact that they are so big so they can be used for a big, delicious cup of latte!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Passed My Bachelor!