Fight Acne: Clean Your Makeup Brushes

Plants For My Living Room

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 22.18.13
photos via /HIBISCUS/HOYA BELLA/CACTUS/DESERT ROSE/SUCCULENT/

Jeg er obsessed med rum, der er fyldt med grønne, farverige planter, der vokser vildt og hurtigt og meget. Jeg synes det giver det smukkeste look til ethvert rum, og især nu, hvor vi planlægger at male vores vægge og gulvbrædder i stuen helt hvide, ved jeg at grønne planter vil være en perfekt kontrast til det lyse rum! Jeg er totalt idiot til planter, jeg glemmer at vande dem, jeg gøder dem aldrig, jeg ved ikke hvad nogle af mine planter hedder og jeg har dem kun fordi jeg synes de tilføjer skønhed og liv. Derfor har jeg nu researchet, og fundet nogle stueplanter, der skulle være nemme at holde. Jeg er helt vild med dem fordi de har så mange grønne blade, og smukke, farverige blomster. Jeg er godt klar over, at der findes forskellige sukkulenter og kaktusser, men idéen med netop disse to planter er, at jeg vil have nogle forskellige, der skal stå sammen, som på billederne. Min favorit er helt klart hibiscus, Hawaiiblomsten, som jeg tror skal være den første af disse jeg køber. Jeg har en ting for hibiscus, og vil gerne have rigtig mange i min stue!

/

I am obsessed with rooms filled with green, colorful plants that grow wild and quick and big. I think it adds the most beautiful look to a room, and especially now, when we are planning to paint our walls and floor in our living room all white, I know that green plants will be a perfect contrast to the light room! I am a total idiot when it comes to plants, I forgot to water them, I never fertilize them, I do not know the names of any of my plants and I only have them because I think they add beauty and life. Therefore I have now researched and found some living room plants that should be easy to keep. I am loving them because they have so many green leaves and gorgeous, colorful flowers. I am aware that there are many different succulents and cacti, but the idea with these is to get different ones and keep them together, like in the photos. My favorite is definitely the hibiscus, Hawaiian flower, which I think is going to be the first one I purchase of these. I have a thing for hibiscus and I really want a lot in my living room!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fight Acne: Clean Your Makeup Brushes