Disney Friday Ext.: Custom Minnie Ears

Neutral Nail Polishes

Skærmbillede 2016-08-03 kl. 22.04.51
/COCONUT COVE/BALLET SLIPPERS/CHINCHILLY/SEW PSYCHED/

Jeg kan ikke komme uden om, at Essie er totalt yndlings når det kommer til neglelak. De har alverdens smukke farver, holder længe, og vigtigst af ALT, de tørrer hurtigt. Jeg er mega utålmodig, og hader at vente på neglelak der skal tørre, og derfor vil jeg heller ikke eje nogle der tørrer langsomt, for jeg kommer aldrig til at bruge dem. Jeg nedprioriterer tit neglelak, og derfor har jeg efterhånden fundet ud af, at det bedste til mine negle er en klassisk eller neutral farve, da det passer til stort set alt. Jeg har her sat de fire neutrale farver jeg synes bedst om sammen. Jeg er helt vild med især “sew psyched”, da jeg lidt har et khaki-flip i øjeblikket. Jeg ville elske at eje den sammen med “coconut cove”. “Ballet slippers” og “chinchilly” ejer jeg allerede, og jeg elsker dem. Jeg tror “chinchilly” er min yndlings og den har været min go-to lige siden jeg købte den, da den ser stilet og simpel ud, og, som nævnt, passer til alt.

/

I can not hide the fact that Essie is my total favorite when it comes to nail polishes. They have all the colors you can wish for, they stay put for a long time, and most important of ALL, they dry quickly. I am super impatient and hate waiting for nail polish to dry, and therefore I do not want any nail polishes that dry slowly because I know I will never use them. I tend to down prioritize my nail polish and therefore I have found out that the best colors for my nails are classic or neutral colors, since it goes with everything. Here I have collected the four neutral colors I like the best. I am especially loving “sew psyched”, since I have a bit of a khaki-obsession atm. I would love owning it along with “coconut cove”. I already own”ballet slippers” and “chinchilly” and I love them. I think “chinchilly” is my favorite and it has been my go-to ever since I bought it since it looks stylish and simple and, as mentioned, goes with everything.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday Ext.: Custom Minnie Ears