Small Scarves

Disney Friday Ext.: Custom Minnie Ears

MINNIEEARS1_Fotor_Collage
/1/2/3/4/

Jeg kan ikke sige alt for meget endnu, for jeg vil gerne være helt sikker, men som tingene ser ud pt., skal jeg muligvis en tur til Disneyland igen om 7-8 måneder, og jeg glæder mig allerede som et lille barn, og tæller dagene ned! Jeg er selvfølgelig også allerede begyndt at tænke på outfits, selvom jeg sikker skifter mening 20.000 gange inden jeg skal afsted. Denne gang vil jeg virkelig gerne være totalt Disney-nørd og medbringe mine egne CUSTOM Minnie Mouse-ører, der matcher hvert enkelt outfit jeg skal have på. Jeg har fundet de fineste ører, som jeg virkelig gerne vil have med. Jeg er især helt vild med de lyserøde blomstrede, som er totalt boho, og derfor helt perfekt til mig – boho og Disney – Nora i en nøddeskal – og de sidste, som er inspireret af Marie fra Aristocats – som jeg har en svaghed for, da hun er så kær OG har det samme navn som jeg (jeg hedder faktisk Nora Marie). Jeg har allerede det perfekte outfit i hovedet til de ører og er SÅ spændt på, at komme tilbage til det bedste sted i verden.

/

I can not say too much just yet, because I want to be completely sure, but as things are looking right now I am possibly going on another trip to Disneyland in 7-8 months, and I am already so silly excited and counting the days! I have of course already started to think of outfits, even though I will probably change my mind 20.000 times before I go. This time I really want to be a total Disney nerd and bring along my own CUSTOM Minnie Mouse ears that match each outfit I am going to wear. I have found the prettiest ears that I really want to bring. I am especially crazy about the pink floral ones which are totally boho, and therefore absolutely perfect for me – boho and Disney – Nora in a nutshell – and the last pair, which are inspired by Marie from Aristocats – whom I have a weakness for because she is too adorable AND shares the same name as me (my name is actually Nora Marie). I already have the perfect outfit in my head with those ears and I am SO excited to go back to the best place on earth.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Small Scarves