Unwanted Cats

Back To Blonde

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 18.57.50

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 18.57.59

Jeg blev født med kulsort strithår. Og der var meget af det. Jeg blev klippet for første gang inden jeg fyldte et år, fordi jeg fik det i øjnene. Det var karamelbrunt hele min barndom, jeg var virkelig brunette. Min familie og jeg begyndte at tage til Grækenland hvert år, og år for år blev det gradvist lysnet af solen. Da jeg kom hjem igen et år, og startede i 9., troede folk jeg havde fået det farvet. Siden det har det været blond. Og det er sjovt, at det lige pludselig besluttede sig for, at det skulle være blond. Det var som om det vidste, at det er den hårfarve jeg skal have – jeg er meget pænere med blond hår, og jeg kunne straks se det selv! Jeg var så glad for det, for mine træk kom meget mere frem med den hårfarve. Jeg følte mig så meget smukkere. Sidste år var det som om det begyndte at blive mørkere – især efter jeg blev klippet, og alle de mest lyse spidser røg af. Til sidst, når jeg kiggede på billeder af mig selv, var det helt brunt. Jeg ved ikke hvorfor det pludselig skulle være brunt igen, men jeg følte mig slet ikke som mig selv, så jeg har for første gang i mit liv, på nær én gang i 8. klasse, hvor jeg farvede det midlertidigt rødt (fail), fået farvet mit hår! Jeg har fået lyse striber i, og jeg elsker det! Frisøren gjorde et fantastisk arbejde, det er også hende der altid klipper mig, og jeg er SÅ glad for det! Jeg føler mig som mig selv igen, og det ser så naturligt ud – der er f.eks. kun to der har opdaget det på mit arbejde (den ene en uge efter jeg havde fået det farvet)! Det er utroligt så meget ens hår kan betyde for ens selvtillid!

/

I was born with black spiky hair. And there was a lot of it. I had my first haircut before I was one year old, because it kept going in my eyes. It was carame brown my entire childhood, I was really a brunette. My family and I started going to Greece every year and year after year it got more and more light from the sun. When I came home one year and was about to go to 9th grade, people thought I had dyed it. Since that it has been blonde. And it is funny that it suddenly decided to go blonde. It was like it knew that that was the haircolor I was supposed to have – I look much better with blonde hair and I could clearly see it myself! I was so happy with it, because my features looked much stronger with that hair color. I felt so much more beautiful. Last year it was like it started to get darker – especially after my haircut, where all the blonde ends came off. At last, when I looked at photos of myself, it was completely brown. I do not know why it suddenly turned brown again, but I did not feel like myself at all, so for the first time in my life, except once in 8th grade where I dyed it temporarily red (fail), I have gotten my hair dyed! I have gotten blonde highlights and I love it! The hairdresser did a fantastic job, she is also the one who always cuts my hair, and I am SO happy with it! I feel like myself again, and it looks so natural – only two people at work noticed (one of them a week after I had it done)! It is crazy how much hair can do for your confidence!

1 kommentar

  • Paige

    That’s cool!!!! My bf is totally opposite with yours, he was totally blonde when he was a kid, until around aged 12, his hair was getting darker to dark brown (nearly black lol) I like both, you look beautiful either ways 🙂 I always want to get premium blonde or silver colour, but my natural hair colour is too dark and my hair is stubborn which is pretty hard to get rip off the dark colour and dye on light colours on lol
    Btw, I love the wildflower blouse with blonde hair, you look so beautiful Xx

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unwanted Cats