Disney Friday: The Lion King Wishes

Turquoise Stone Hunter

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 10.32.08

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 10.26.24

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 10.26.42

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 10.25.26

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 10.26.34
/TURQUOISE STONE HUNTER SWEATSHIRT/

Jeg har haft denne her sweatshirt i et stykke tid, men har ikke haft mulighed for at vise jer den før nu. Jeg er helt vild med den, det løse fit og det smukke motiv. Den har de fineste små detaljer, f.eks. er den let slidt i farven nær syningerne, som om den er blevet brugt i mange år, på den fede måde. Den er helt ekstremt blød, og  SÅ rar og varm at have på! Jeg brugte den på de kølige aftner under Roskilde Festival, og jeg ved den bliver perfekt til efterår og vinter! Den er desværre udsolgt, men kan jævnligt findes på eBay, som den jeg har linket også er. Desuden kommer Spell Designs snart ud med en ny, der minder meget om denne, og som også er SÅ fed!

/

I have had this sweatshirt for a while, but have not had a chance to show you until now. I am loving it, the loose fit and the beautiful motif. It has the most amazing little details, such as the color being lighter and “worn in” near the seams, like it has been used for years, in a cool way. It is extremely soft, and SO cozy and warm to wear! I used it for the cooler evenings during Roskilde Festival, and I know it will be perfect for Autumn and Winter! It has unfortunately sold out, but can often be found on eBay, which the one I linked is also from. Besides, Spell Designs are coming out with a new one soon, which is really similar to this, and which is also SO cool!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: The Lion King Wishes