Nike Cherry Blossom Roshe Run

Skin Update – Accepting Acne

Skærmbillede 2016-07-16 kl. 00.08.05

For et stykke tid siden skrev jeg om henholdsvis Basiron, tea tree Oil produkter fra The Body Shop og en ansigtsolie, som jeg har købt fordi min hud har været så slem, at jeg til sidst var ved at smide håndklædet i ringen. Min akne er især slem ved hormonskifte, altså op til det månedlige, og ved stress. Jeg har før haft gode erfaringer med de produkter, og ville derfor prøve at kombinere dem igen. Tea tree oil produkterne bruger jeg til, at vaske mit ansigt, og de to cremer bruger jeg morgen og aften, så jeg har noget, der bekæmper min akne om dagen om natten, men samtidig giver fugt. Efter ansigtsrens og før cremerne påfører jeg ansigtsolien, som kun indeholder naturlige ingredienser og gør undere for min hud. Især, når jeg bruger Basiron, som tørrer min hud ekstremt meget ud. Billedet er min hud som den er, helt ærligt, ingen justeringer, ingen makeup. Som I kan se kæmper jeg stadig med bumser, men størstedelen af det i ser er ar. Jeg har IKKE perfekt hud, men den har farve og glød, og derfor kan jeg se, at den er sund, på trods af urenheder og ar. Tea tree oil produkterne renser bakterier og makeuprester af, og modvirker akne om dagen og natten. Olien er især grunden til, at min hud har sådan en fin glød, og Basironen holder min akne lidt nede. Kombineret synes jeg, produkterne har hjulpet en god del – dog er dét der har hjulpet mest at jeg har givet min hud fred i min ferie – sidste uge var makeupfri uge, og dét, og dét at jeg lod mig selv slappe fuldstændig af og lave ingenting, så jeg intet havde at stresse over, har gjort undere for min hud. Desuden har ugen lært mig, at jeg sagtens kan føle mig smuk og glad uden at dække min akne til – selvom jeg også godt vidste det er forvejen, er jeg også blevet mindet om, at bumser ikke er noget jeg vil stresse eller græde over. Selvfølgelig vil der være svære perioder, hvor jeg føler mig ulækker, grim og super øm i ansigtet pga. hormonskifte og alt for mange bumser, men der er vigtigere ting i livet end det, og der er langt værre ting at bekymre sig om end urenheder. Jeg har udfordret mig selv ved at have makeupfri uge, men jeg har lært så meget, og har meget bedre selvtillid omkring min hud pga. dette. Bumser eller ej, makeup eller ej. Jeg føler mig stadig smuk.

/

Some time ago I wrote about Basiron (a product with benzoyl peroxide in it), tea tree oil products from The Body Shop and a face oil, which I bought because my skin has been so bad that I was about to give up on it. My acne is especially bad with hormonal changes, the days before my monthly, and when I am stressed. I have previously had great experiences with these products, and wanted to combine them again. I use the tea tree oil products for washing my face and the moisturizers I use morning and night so I have something fighting my acne both night and day, but which still moisturizes my skin. After my face wash and before the moisturizers I apply the face oil which only contains natural ingredients and does wonders for my skin. Especially when I use Basiron which really dries my skin out. The photo is of my skin as it is, honestly, without any adjustments, without any makeup. As you can see I still fight acne, but the most of the spots you see are scars. I do NOT have perfect skin, but it has color and a glow, and therefore I can see that it is healthy, despite of the pimples and scars. The tea tree oil products cleanse bacteria and makeup residue off and, the moisturizers, prevent acne during the day and night. The oil is especially the reason for why my skin has such a nice glow and the Basiron keeps my acne in check. Combined I think these products have been good – however, what has helped the most is that I have given my skin peace during my days off from work – last week I had a makeup free week and that, along with me letting myself completely relax so I had nothing to stress over, has done wonders for my skin. Besides that this week has taught me that I can easily still feel beautiful and happy without covering my acne up – even though I also knew this before, I have also been reminded that acne is nothing to stress over or cry about. Of course there will be bad weeks, even months, where I feel disgusting, ugly and super sore in my face because of hormonal changes and way too much acne, but there are more important things here in life than that, and there are far more things which are way worse to worry about. I have challenged by having a makeup free week, but I have learned so much and I feel way more confident in my own skin now because of this. Pimples or not. I still feel beautiful.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Cherry Blossom Roshe Run