I Love Raspberries

Rainy Festival Outfit

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 12.25.13

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 12.26.12

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 12.25.34

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 12.25.46

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 12.25.24

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 12.25.59
/HAIRBAND/FLASH TATTOOS/TOP/WELLIES/

Øv, at jeg ikke nåede at få billeder af dette outfit ude på festivalen den dag, jeg nåede kun at tage billeder i vores gård inden vi kørte derud. Jeg har IKKE været god til, at tage billeder i år. I stedet har jeg nydt det, oplevet hvert eneste sekund så meget jeg kunne. De glade ansigter, mudderet, regnen, de kolde øl, knus og kram, cigaretter, den frihed, den lykkelige stemning. Og jeg elsker det stadig. Virkelig meget. Hvor er jeg glad for at der stadig er to hele dage tilbage, selvom det stadig er for lidt. Og forresten elsker jeg alle mine Babes + Bandits hårbånd, som er de PERFEKTE accessories til festivaler!

/

So sad I did not get a chance to take photos of this outfit on the festival that day, I only got to photograph it in our yard before we drove out there. I have NOT been good at taking photos this year. On the other hand I hva enjoyed it, every second as much as I could. The happy faces, the mud, the rain, the cold beers, hugs and kisses, cigarettes, the freedom, the happy atmosphere. And I still love it. A lot. I am so happy there are still two whole days left, even though it is not enough. And by the way, I love all my Babes + Bandits hairbands, which are the PERFECT accessories for festivals!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Love Raspberries