Khaki & Leopard

My Dream Locations – Part 1

LOC6
photos via /foundtheworld.com/wikipedia/gopackup.com/businessinsider.com/

Jeg har så mange steder i verden jeg gerne vil se. Og jeg tænkte, at jeg ville samle dem i indlæg, for at give inspiration, men også for at samle dem et sted til mig selv. Dette er kun en brøkdel, men nogle af de steder jeg drømmer om i øjeblikket. Jeg håber, at jeg i mit liv får mulighed for, at se alle disse fantastiske steder. At rejse er virkelig at leve.

/

I have so many places in the world I want to see. And I thought I would collect them all in entries, to give other people inspiration, but also to collect them for myself in one place. This is just a few of the places I want to see, but some that I especially dream about right now. I hope I will have a life that gives me the opportunity to see all these fantastic places. To travel truly is to live.

Santorini, Greece

LOC1

Jeg har været i Grækenland hvert år, syv år i træk, til jeg var 18 år, og det gør, at jeg har en kæmpe kærlighed til Grækenland, og føler mig hjemme og tryg der. Jeg ved det er et hypet sted, men Santorini minder mig sådan om alle de små souvenirs vi købte, f.eks. de små huse man skulle putte et fyrfadslys i. De blå og hvide farver, det store hav og skråningerne er næsten for smukt til, at være sandt. Jeg har derfor i mange år drømt om at tage dertil, og se skønheden og charmen som vulkanøen har.

/

I have been to Greece every year, six years in a row, until I was 18, and because of that I have a huge love for Greece, and feel home and safe there. I know it is a hyped place, but Santorini reminds me so much of all the little souvenirs we bought, for example the little houses you had to put a small candle in to. The blue and white colors, the big ocean and the slopes are almost too beautiful to be true. I have therefore dreamt of traveling there for many years and see the beauty and charm that this volcanic island has.

Mykines, Faroe Islands

Det er mærkeligt, at jeg aldrig har været på Færøerne når det ligger så tæt på Danmark. Det ser ud som om det er ét af de smukkeste steder i hele verden. Jeg er helt forelsket i billederne derfra, af klipperne og klitterne, de kæmpe naturområder og havnebyerne. Naturen er barsk og virkelig på Færøerne. Jeg drømmer om at tage til Mykines, som er en fantastisk smuk ø, hvor man, ud over den smukke natur, kan spotte de fine søpapegøjer, som jeg altid har drømt om at se i virkeligheden.

/

It is weird that I have never been to Faroe Islands when it is located so close to Denmark. It looks like it is one of the most beautiful places in the whole wide world. I am completely in love with the photos from there, of the cliffs and dunes, the huge nature areas and the seaports. The nature is harsh and real on Faroe Islands. I dream of going to Mykines, which is an amazingly beautiful island, where you, besides the beautiful nature, can spot the sweet puffins, which I have always dreamt of seeing in real life.

Maasai Mara, Kenya

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 20.55.07

Jeg kunne fylde et helt indlæg med, hvor højt jeg ønsker mig, og hvor meget jeg ALTID, hele mit liv, så længe jeg husker, har drømt om at tage på safari i Afrika. Jeg er efter research kommet frem til, at det sted der ville være bedst for mig at tage på safari, er i Maasai Mara i Kenya. Der er nemlig mange store katte. Jeg vil kunne se både løver, leoparder, geparder og muligvis andre store kattedyr. Jeg har været fascineret af store kattedyr, især løver, hele mit liv. Så det vil være min største barnedrøm der går i opfyldelse når jeg endelig en gang skal på safari i Maasia Mara.

/

I could fill an entire blog entry about how much I want, and how much I have ALWAYS wanted, my whole life, as long as I can remember, have dreamt about going on safari in Africa. I have after research come to the conclusion that the place that would be best for me to go on safari is in Maasia Mara, Kenya, because there are a lot of big cats. I will be able to see both lions, leopards, cheetahs and possibly other big cats. I have been fascinated by big cats, especially lions, my entire life. So it will be my biggest child hood dream come true when I am finally going there some day.

Havana, Cuba

LOC2

Jeg har altid været fascineret når jeg så billeder fra Havana på Cuba. Det ser så specielt og unikt ud, og jeg drømmer om, at se det med egne øjne. Jeg elsker de fine bygninger i forskellige pastelfarver, det travle gadeliv og de gamle biler. Det ligner en charmerende by, med personlighed og smukke, nye farver bag hvert et gadehjørne.

/

I have always been fascinated when seeing photos from Havana, Cuba. It looks so special and unique, and I dream about seeing it with my own eyes. I love the beautiful buildings in different pastel colors, the busy streets and the old cars. It looks like a charming city, with lots of personality and beautiful, new colors behind every corner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Khaki & Leopard