Wildflower by Spell

Mirror, Mirror On The Wall

Skærmbillede 2016-07-20 kl. 17.43.31

Vi skal have nye spejle i vores gang og soveværelse inden længe, og i stedet for et kedeligt standard IKEA spejl, vil jeg gerne lave noget sjovt, fint og mere unikt med et vintage touch. Derfor har jeg tyet til Pinterest, som er mit go-to sted når det gælder interiør. Jeg har fundet de fineste idéer. Især er jeg helt vild med det look det giver når en masse fine, gamle spejle i forskellige former, hænger sammen på væggen, når spejle der står oven på borde, skamler o.lign., og det sidste billede, hvor der hænger fine pynteblomster rundt langs rammen på spejlet, som jeg er ret sikker på at jeg kopierer til vores kommende soveværelsesspejl.

/

We are going to be getting new mirrors in our hall and bedroom before long and instead of a boring standard mirror from IKEA, I want to create something fun, pretty and more unique with a vintage touch. Therefore I went to Pinterest, which is my go-to place when it comes to interior. I have found the most pretty ideas. I especially love the look it creates when lots of pretty, old mirrors in different shapes are hung together on the wall, when mirrors are places on tables, stools etc., and the last photo, where pretty faux flowers are hung around the frame of the mirror, which I am pretty sure I am going to copy on our future bedroom mirror.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wildflower by Spell