Wildflower Turban

Introducing: Disney Friday Ext.

Skærmbillede 2016-07-19 kl. 21.44.54

Jeg vil gerne introducere jer for et nyt koncept på min blog, som jeg synes er så fedt og spændende. Nemlig Disney Friday Ext.! Jeg har før lavet det par gange, men det vil nu blive en fast del af min blog hver uge. Jeg elsker Disney, som I nok har opfattet, og elsker at lave Disney Friday indlæg. Jeg har også fået opfattelsen af, at mange er glade for disse. Som I ved, udgiver jeg to indlæg om dagen, dvs. at der pt. kommer to Disney-indlæg ud om ugen på Disney Friday. Disney Friday Ext. vil bestå af ét ekstra Disney-indlæg hver uge! Det bliver på en random dag, altså den dag på ugen det passer ind. Jeg er så spændt på, at give jer endnu mere Disney-materiale og håber I vil elske Disney Friday Ext.!

/

I would like to introduce you to a new concept on my blog which I, myself, think is so cool and exciting. And that is Disney Friday Ext.! I have made a few Disney Friday Ext. entries before, but now it will be a weekly part of my blog. I love Disney, as you may have sensed, and love to make Disney Friday entries. I have also gotten the idea that a lot of people like these. As you know I currently release two entries per day, so every week I release two Disney entries on Disney Friday. Disney Friday Ext. will be one extra Disney entry every week! It will be on a random day, the day of the week that is working for me. I am so excited to give you even more Disney material and hope you will love Disney Friday Ext.!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wildflower Turban