Rainy Festival Outfit

I Don’t Want This To End…

Skærmbillede 2016-07-02 kl. 12.16.41

And so it begins… Alt for tidligt, da der stadig er i dag tilbage. Men jeg har allerede totalt festival blues. De startede i går aftes – alt føles bare trist og håbløst dagene efter Roskilde. Roskilde er et frirum for mig, hvor jeg har fri en hel uge, er sammen med en masse dejlige mennesker, som jeg ikke ser til hverdag, hvor jeg er glad hele tiden og ikke kan forestille mig det skal slutte. Og når det så begynder at ende, bliver jeg totalt blue. For så er der pludselig ikke så lang tid til hverdagen. Jeg ved der er et år til jeg skal være så social igen. Jeg ved at det hele pludselig, og uden jeg stræber efter det, bliver lidt mere overfladisk og trist. Det handler ikke længere om kærlighed, fællesskab, dans, sang, knus, kys og kram. Det handler pludselig igen om arbejde, oprydning, hvad vi skal lave til aftensmad, hvor lidt penge jeg har tilbage på kontoen. Roskilde Festival er altid et realitycheck. Hvor er jeg nu, hvad er der sket siden sidst, hvor er de andre. Pludselig kan man se sit liv meget mere objektivt. Fordi man kan se et helt år passere. Og fornemme hvor meget eller lidt der er sket siden sidst. Det er mærkeligt og for mig meget melankolsk. Puh, hvor kommer jeg til at savne dén kærlighed, det sammenhold og fællesskab og den frihed der er på Roskilde. Der er selvfølgelig også kærlighed og sammenhold andre steder og på andre tidspunkter. Man skal bare lede lidt ekstra efter det, og man glemmer det alt for tit i den travle hverdag.

/

And so it begins… Way too early, since there is is still today left. But I already have the worst festival blues. They started yesterday evening for me – everything feels sad and hopeless on the days following Roskilde. Roskilde has a special kind of freedom for me, where I have a whole week free of obligations, where I am with so many incredible people, whom I do not see that much throughout the year, where I am happy all the time and can not imagine it ending. And then when it starts to end I feel so blue. Because then there is not a long time till everyday life starts again. I know there is a year till I am going to be as social again. I know that suddenly, without me looking for it, everything turns a bit more superficial and sad. It is no longer about love, community, dancing, singing, hugs and kisses. It is suddenly about work, cleaning, what is for dinner, how little money I have left. Roskilde Festival is always a reality check. Where am I now, what has happened since last year, where are the others. Suddenly you see your own life much more objectively. Because you see a year pass by. And you sense how much or little has happened since last year. It is weird and for me very melancholic. Ugh, I am going to miss that love, sense of community, unity and freedom at Roskilde. Of course there is also love and unity other places and at other times. But you just have to look so much more for it and you often forget it in your busy everyday life.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rainy Festival Outfit