Vintage Bomber Jacket

Healthy Go Coconuts Ice Cream

Skærmbillede 2016-07-21 kl. 18.08.11

Skærmbillede 2016-07-21 kl. 18.07.27

Okay, det her er det bedste jeg har smagt i årevis. Og det gør det nok endnu lækrere, at det er SUND, cremet, lækker IS! Okay, her er historien, for den skal I have: Min storesøster og jeg købte i foråret en LÆKKER kokosis på pind i Torvehallerne. Lige siden har jeg haft lyst til kokosis, men det er altså ikke lige sådan at opstøve. Efter jeg er blevet vegetar, er jeg begyndt at gå meget mere op i min kost, ikke kun at det skal være vegetarisk, men at det skal være lækre, sunde, gennemskuelige ingredienser. Og da jeg er ret doven, skal snacks og slik oftest være noget der kan købes færdigt. Så det skal være vegetarisk, helst vegansk, sundt, med gode ingredienser og NEMT at få fingrene i. I Roskilde, hvor jeg bor, ligger der en fantastisk helsekostforretning, der hedder “Quinoa”. Da jeg en dag fra gågaden så et reklameskilt til Quinoa med ØKOLOGISKE, VEGANSKE, SUNDE is, der endda var lavet på kokosmælk – som jeg havde gået og haft lyst til SÅ længe, slog jeg til med det samme! Jeg købte to varianter, “Pineapple Swirl” og “Tropical Vanilla”. Isene er lavet af økologisk kokosmælk fra Thailand, og sødet med økologisk agave fra planter i Mexico. Og de er SÅ lækre og SÅ cremede! De smager himmelsk, perfekt af kokos, uden at det bliver for meget, frisk og lækkert til sommeren. Jeg ville elske dem til ved siden af et stykke brownie, i en vaffel eller en pandekage. De smager nu også fantastisk for sig selv, med friske bær til! I kan se en liste over forhandlere her.

/

Okay, this is the best thing I have tasted in years. And it probably makes it even more delicious that it is HEALTHY, creamy, delicious ICE CREAM! Okay, here is the story behind this, because you need to read it: My older sister and I bought a DELICIOUS coconut popsicle in Torvehallerne in Copenhagen. Ever since that I have been craving coconut ice cream, but it is not easy to jus find coconut ice cream. After I decided to go Vegetarian I have started to care a lot more about my food, not only for it to be vegetarian, but for it to contain delicious, healthy, natural ingredients. And since I am pretty lazy, snacks and candy most often has to be something that can be purchased ready-to-eat. So it has to be vegetarian, or even better; vegan, healthy, with great ingredients and EASY to get your hands on. In Roskilde, where I live, there is an amazing health food store called “Quinoa”. One day, when I was walking on our main street I saw a sign advertising these ice creams which were available at Quinoa. ORGANIC, VEGAN, HEALTHY ice cream which is even made of coconut milk. Needless to say, I bought them immediately! I bought two flavors, “Pineapple Swirl” and “Tropical Vanilla”. The ice cream are made of organic coconut milk from Thailand, and sweetened with agave from plants in Mexico. And they are SO delicious and SO creamy! They taste heavenly, perfectly of coconut, without it getting too much, fresh and delicious for this Summer. I would love trying them with a brownie, a waffle or a pancake. They also taste really good just like they are, maybe with a few fresh berries! You can see a list over retailers here.

4 kommentarer

 • Simone

  Det lyder så lækkert! Hvad måtte du give for dem?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er bare fantastisk lækre og den gode samvittighed gør dem kun bedre! Kan ikke huske det præcis, men mener det var 35-45 kr. I hvert fald billigere end f.eks. Ben & Jerry’s! (;

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paige

  Oh Damn! They look yummmmm

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintage Bomber Jacket