Faithfull Reds

Fight Acne: Clean Your Makeup Brushes

Skærmbillede 2016-07-31 kl. 20.53.21

Nu da jeg har haft meget fokus på akne og min egen hud, tænkte jeg, at jeg ville reposte et gammelt indlæg, hvor jeg forklarer hvordan man gør sine makeupbørster rene. Der kan samle sig enormt mange bakterier i sådan en børste, og derfor er der uhyre vigtigt at vaske dem ofte. I kan læse en trin-for-trin guide til hvordan man gør det ordentligt her.

/

Since I have had so much focus on acne and my own skin I thought I would repost an old entry where I explain how to clean your makeup brushes. So much bacteria can sit in a makeup brush, and therefore it is extremely important to wash them often. You can read a step-by-step tutorial on how to do it properly here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faithfull Reds