Disney Friday Ext.: How To Style Mickey Mouse (...and still look like an adult)

Favorite Summer Drink – Quick Iced Coffee

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 21.28.49

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor godt det her smager. Okay, det er ikke sundt, og jeg drikker egentlig ikke kaffe, da jeg i forvejen er en natteravn, og ikke har brug for det mindste koffein i løbet af dagen. Det her smager bare SÅ godt, og jeg drikker det hver morgen som en lille treat til mig selv – jeg kan ikke lade være! Det smager virkelig som en iskaffe fra Starbucks. Så sød, cremet og lækker. Jeg drikker ikke særlig meget mælk mere, og prøver at holde mig til plantebaseret mælk. Jeg ved dog godt, at der er skummetmælkspulver i pulveret man blander op, men jeg formindsker mit forbrug så meget som muligt, ved at blande op med min yndlings veganske mælk, som er “The Original Oatly”. Det smager lækkert og cremet, og meget diskret af havre, og er perfekt at blande op med iskaffe-pulveret. Et fint patentglas med sugerør, en masse store isterninger, og solskin igennem køkkenvinduet = en perfekt start på en juli-morgen!

/

I can not even describe how great this tastes. Okay, it is not healthy, and I do not really drink coffee, since I am already a night owl, and do not need the least bit caffeine during the day. This just tastes SO good, and I drink it every morning as a little treat to myself – I can not stop! It really tastes like an iced coffee from Starbucks. So sweet, creamy and delicious. I do not drink a lot of milk anymore, and try to stick with plant based milk. I do know that the powder you mix with the milk contains milk powder, but I reduce my use as much as possible by mixing it with my favorite vegan milk, which is “The Original Oatly”. It tastes delicious and creamy, and very discreetly of oats, and is a perfect match to the iced coffee powder. A cute mason jar with a straw, lots of big ice cubes and sunshine through the kitchen window = a perfect start for a July morning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday Ext.: How To Style Mickey Mouse (...and still look like an adult)