Adidas + Parley For The Oceans

Faithfull Reds

FAITHFULL1_Fotor_Collage
/MARFA TOP/ELLIE DRESS/WAVERLY DRESS/

De røde nuancer i Faithfull The Brands nye kollektion er så smukke. Jeg er, som sagt tusind gange før, så forelsket i deres simple, klassiske, minimalistiske, flowy, boho tøj, som er så unikt og smukt, uden at være for meget. Faithfull er eksperter i smukke, unikke, flatterende striber, og blusen er typisk Faithfull. Jeg er vild med “tripple”-striberne, de åbne ærmer og off-shoulder-looket, og ville elske at bære denne fine bluse til shorts og et par afslappede espadrillos. Kjolen med lange ærmer er lige mig, farvekombinationen af den dybe røde, den cremehvide og den mørkeblå er SÅ smuk og feminin, og jeg kunne lige se denne for mig med lace-up sko og røde læber. Den kortærmede kjole er mere whimsical og er perfekt til de varmere dage, hvor man bare vil have noget let, behageligt og luftigt på. Jeg er vild med det diskrete mønster i stoffet, samt den rustrøde farve. Tre stykker tøj jeg ville ELSKE at tage med mig i kufferten til et fjernt, varmt land!

/

The red tones in Faithfull The Brand’s new collection are so beautiful. I am, as mentioned thousands of times before, so in love with their simple, classic, minimalistic, flowy, boho clothing which is so unique and beautiful without being too much. Faithfull are experts in flattering stripes and the blouse is typical for them. I am crazy about the “tripple” stripes, the open sleeves and the off-shoulder look and I would love to wear this pretty blouse with shorts and a pair of casual espadrilles. The long sleeved dress is so me, the color combination with the deep red, the creamy white and the navy blue is SO beautiful and feminine and I can just see it with lace-up shoes and red lips. The shorts sleeved dress is more whimsical and is perfect for the warmer days where you just feel like wearing something light, comfortable and breezy. I am loving the discreet pattern in the fabric as well as the rusty red color. Three pieces of clothing I would LOVE carrying with me in my suitcase to a distant, warm country!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas + Parley For The Oceans