Healthy Go Coconuts Ice Cream

Disney Friday: Vegetarian Cheddar Hotdogs – Disneyland Style

Skærmbillede 2016-07-22 kl. 20.44.17

Disneyfredag! Yes! Hver gang jeg har været i Disneyland Paris, har jeg fået nogle virkelig lækre hotdogs med flydende cheddar. Maden i Disneyland er generelt ikke noget at råbe hurra for, men de cheddar hotdogs var virkelig gode! Siden min kæreste og jeg var der i marts, har vi villet rekreere dem, og i dag prøvede jeg – dog med mit eget twist, i form af krydret cheddar sauce og selvfølgelig vegetarpølser, da jeg jo ikke spiser kød. De smager rigtig godt, og ret meget ligesom dem vi fik i Disneyland! De er IKKE sunde. Men man skal også nyde livet en gang i mellem, ikke? Det er første gang jeg smager pølserne, og de var SÅ lækre, og smagte virkelig meget som normale pølser. De er lavet af kokosolie, soja, selleri og sennep, og jeg stegte dem i økologisk kokosolie, hvilket gjorde dem SÅ lækre og sprøde.

Vi brugte:
vegetariske pølser
store pølsebrød
ristede løg
syltede agurker
ketchup
sennep
cheddarsauce

Ingredienser til cheddarsauce:
ca 50 g revet cheddarost
3 tsk mel
1 dl skummetmælk
1 tsk muskatnød
1 tsk paprika
salt

Fremgangsmåde:
Tilføj mel og mælk i en kasserolle, og varm det op ved svag varme. Tilsæt salt og skru op for varmen til medium-høj varme, og rør konstant rundt med et piskeris. Når blandingen er varm og ikke klumper, tages den af varmen, hvor cheddarost, muskatnød og paprika tilsættes. Smag til med evt. ekstra salt. Varm pølsebrød i ovnen, og steg de vegetariske pølser på medium varme i lidt olie i 8-10 minutter (eller hvor længe der anbefales på pakken af dine pølser) imens de vendes ofte. Skær brødet over, læg pølse, ketchup, sennep, cheddarsauce, ristede løg og syltede agurker på. Let, hurtigt, og inspireret af det skønne Disneyland Paris!

/

Disney Friday! Yes! Every time I have been to Disneyland Paris I have gotten some really delicious hotdogs with melted cheddar. The food in Disneyland is in general not anything special, but those cheddar hotdogs were really good! Since my boyfriend and I were there in March we have wanted to recreate these and today I tried – although with my own spin on it, spiced cheddar sauce and of course vegetarian sausages since I do not eat meat. They taste really good and are very similar to the ones we had in Disneyland! They are NOT healthy. But you have to enjoy life sometimes, right? It is my first time tasting these sausages and they were SO delicious and really tasted like normal sausages. They are made from coconut oil, soy, selleri and mustard, and I fried them in coconut oil which made them SO delicious and crispy.

We used:
vegetarian sausages
big hotdog bread
fried onions
pickles
ketchup
mustard
cheddar sauce

Ingredients for the cheddar sauce:
50 grams shredded cheddar cheese
3 tsp of flour
1 dl low fat milk
1 tsp nutmeg
1 tsp paprika
salt

Method:
Add flour and milk in a caserole and heat it up at low heat. Add salt and turn up the heat to medium-high while constantly stirring with a whisk. When the mixture is warm and not clumpy, take it off the heat and add the shredded cheddar, nutmeg and paprika. Add extra salt if needed. Heat up the hotdog bread in the oven and fry the vegetarian sausages on medium heat in 8-10 minutes (or however long it says on the packaging of your sausages) while they are often turned. Cut the bread, and add a sausage, ketchup, mustard, cheddar sauce, fried onions and pickles. Easy, fast and inspired by the amazing Disneyland Paris!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy Go Coconuts Ice Cream