Disney Friday: Vegetarian Cheddar Hotdogs - Disneyland Style

Disney Friday: Minnie Mouse Must Haves

Skærmbillede 2016-07-22 kl. 22.45.34
/VINTAGE TEE/SNEAKERS/PHONE CASE/EARBUDS/MASON JAR/

Jeg har brugt to aftner på, at sidde og kigge på vintage Disney tøj. I øjeblikket er jeg OBSESSED med at finde fine vintage t-shirts med old school Mickey og Minnie på. Og så tog jeg lige min Minnie Mouse obsession lidt længere, og fandt virkelig mange ting, som jeg, nu da jeg har fundet dem, har svært ved at forestille mig, hvordan jeg nogensinde skal kunne leve uden (haha). T-shirten er selvfølgelig vintage, og jeg synes den er fantastisk fin og retro! Jeg er VILD med den lyserøde farve den har, det fine motiv af Minnie Mouse og blomsterne og dét, at den er fra Walt Disney World Resort, Florida. Telefoncoveret er så sødt og enkelt, og jeg elsker den lyse pastelfarve og de søde udtryk Minnie-hovederne har. Det ville matche perfekt med de FEDESTE høretelefoner jeg nogensinde har set, diamant-Minnie-hoveder med små sløjfer og rød ledning! OMG. Jeg er dybt forelsket. De fine sneakers er klassiske og retro i stilen, og kunne gøre et simpelt, kedeligt outfit SÅ fint med et diskret Disney-touch. Jeg tror min favoritting ud af dem alle er det fine patentglas, som jeg seriøst ville blive lykkelig af at drikke fra.

/

I have spent two evening sitting and looking at vintage Disney clothing. These days I am OBSESSED with finding cute vintage t-shirts with old school Mickey and Minnie on. And then I took my Minnie obsession to the next level and found so many things that I, now that I found them, have a hard time imagining living without (haha). The t-shirt is of course vintage and I think it is SO pretty and retro! I am LOVING the pink color it has, the pretty motif with Minnie Mouse and the flowers and the fact that you can see it is from Walt Disney World Resort, Florida. The phone case is so cute and simple and I love the light pastel color and the cute expressions on Minnie’s faces. It would match perfectly with the COOLEST headphones I have ever seen, diamond Minnie heads with little bows and a red wire! OMG. I am so in love. The pretty sneakers are classic and retro in the style and could make a simple, boring outfit SO pretty with a discreet Disney touch. I think my favorite thing out of them all is the cute mason jar, which I would seriously be so happy drinking out of.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: Vegetarian Cheddar Hotdogs - Disneyland Style