My Dream Locations - Part 1

Disney Friday Ext.: How To Style Mickey Mouse (…and still look like an adult)

MMHE

Én ting jeg synes var svært, da jeg begyndte at gå rigtig meget i Disneytøj var, at jeg ikke ville se for barnlig ud. Det kan godt være en udfordring at style Mickey Mouse items og stadig se stilsikker og voksen ud. Derfor har jeg her samlet lidt inspiration, med nøglen til hvordan det gøres ordentligt. Der er nemlig nogle simple regler, jeg selv følger, når jeg skal have Disney-outfits på.

/

One thing I found hard when I started wearing a lot of Disney clothing was not to look too childish. It can sometimes be a challenge to style Mickey Mouse items and still look stylish and adult. Therefore I have gathered some inspiration with the key tricks to do it properly, because there are some simple rules I follow myself when wearing Disney outfits.

Keep It Classy

MMC

En af de fineste måder at style Mickey Mouse items på, er at holde resten af outfittet super classy. Carrie Bradshaw gjorde det i Sex and The City, og der er så mange fine måder at gøre det på. Med classy items, såsom en blazer, trenchcoat, A-line skirt, læderjakke, højhælede sko og boyfriend jeans, spiller man Mickey Mouse motivet op, og skaber en fin kontrast, så outfittet er mere modent, men samtidig har en barnligt touch af humor.

/

One of the prettiest ways to style Mickey Mouse items is to keep the rest of the outfit super classy. Carrie Bradshaw did it in Sex and The City, and there are so many pretty ways to do it. With classy items such as a blazer, trenchcoat, A-line skirt, leather jacket, high heels and boyfriend jeans, you can play up the Mickey Mouse motif and create a cute contrast, so the outfit looks more mature, but still has a childish and humorous touch.

Keep It In The Details

MMD

Én af mine favoritmåder at style Mickey Mouse items er, at holde Mickey Mouse i detaljerne. F.eks. bag på en jakke, som min Mickey Mouse bomberjakke, en lille Mickey Mouse på kasketten, på bukserne eller skoene. Holder man resten af delene i outfittet totalt underspillede og casual, lægger man ekstra meget mærke til Mickey Mouse, men stadig på en fin, diskret måde.

/

One of my favorite ways to style Mickey Mouse items is to keep Mickey Mouse in the details. For example on the back of a jacket, like my Mickey Mouse bomber jacket, a little Mickey Mouse on the cap, pants or shoes. If you keep the rest of the outfit understated and casual, you notice Mickey Mouse even more, but still in a discreet, cute way.

Keep It Edgy

MME

Jeg ELSKER at have Mickey Mouse items på og style dem på en rå måde. Sorte læderjakker, oversized denimjakker hullede jeans, bikerboots, boxer braids, chokers, uglet hår og hvad man ellers kan finde på. Det giver den fedeste kontrast til det søde Mickey Mouse motiv, og ser så fedt ud!

/

I LOVE wearing Mickey Mouse items styled in an edgy way. Black leather jackets, oversized denim jackets, distressed jeans, biker boots, boxer braids, chokers, messy hair and what else you can think of. It makes the most awesome contrast to the sweet Mickey Mouse motif and looks so cool!

Keep It Simple

MMM

At holde det HELT simpelt. Dvs., at lade éns Mickey Mouse key items tale for sig selv. Sæt f.eks. simpel Mickey Mouse sweatre sammen med denim, grå, sorte eller hvide toner, løst, naturligt hår, sneakers eller slippers. Sæt printede Mickey Mouse bukser sammen med simple t-shirts i simple farver, der komplimenterer motivet, og hold dig til minimale accessories.

/

To keep it TOTALLY simple. Which is to let your Mickey Mouse key items speak for themselves. Pair simple Mickey Mouse sweaters with denim, grey, black or white tones, loose, natural hair, sneakers or slippers. Pair printed Mickey Mouse pants with simple t-shirts in simple colors that compliment the motif, and stick with minimal accessories.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Dream Locations - Part 1