My Favorite Face Oil

Back At It

IMG_2706

Jeg har ikke skrevet i lang tid. Men jeg har kunnet mærke, at jeg har haft brug for en pause. En pause fra de sociale medier, en pause fra at skulle noget som helst, overholde deadlines, stå tidligt op, tage outfitbilleder, lægge billeder op på instagram. Bare holde en total pause i hovedet i min ferie. Og det har været så rart. Jeg føler jeg har fornyet energi, motivation, flere visioner for mig selv, min blog og faktisk mit liv! Jeg glæder mig til, at udgive en masse indlæg, og begynde forfra, og gøre mig endnu mere umage med, at få noget nyttigt, inspirerende og spændende indhold ud. Start: I DAG. Det er jo Disney Friday! Jeg håber, I har haft to dejlige uger, og en god sommer so far. TAK, fordi I følger med og støtter, motiverer og inspirerer mig. De få, men søde kommentarer jeg får, gør mig så lykkelig.

/

I have not written in a long time. But I have felt the need to take a break. A break from social media, a break from having to do anything, a break from having to keep deadlines, wake up early, take outfit photos, put photos on instagram. Just a total break in my head during my vacation. And it has been so good. I feel like I have so much more energy now, more motivation, visions for me, my blog and my life in general! I am excited to release a bunch of entries and start over, and make an even bigger effort with getting useful, inspiring and interesting content out. Starting: TODAY. It is Disney Friday after all! I hope you have had two great week, and a great Summer so far. THANK YOU for following and supporting, motivating and inspiring me. The few, but sweet comments I get mean the world to me.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Favorite Face Oil