Turquoise Stone Hunter

Adidas + Parley For The Oceans

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 14.05.39

Jeg mener, at vores vigtigste mission, os alle sammen, er at beskytte og passe på den smukke klode så meget vi kan imens vi trækker vejret på den. Vi skal nyde livet, men vi skal også passe på kloden, for at passe på vores medmennesker, på de smukke dyr, der er en lige så stor og vigtig del af kloden som mennesket, og for at passe på de kommende generationer, så også de kan nyde livet, og se hvor smuk verden er – urørt. Derfor elsker jeg, når store firmaer som Adidas tager initiativ og står i front mod ting, der truer vores klode – i dette tilfælde vores verdenshave, i samarbejde med Parley for the Oceans. De er i så stor fare, og bliver ødelagt HURTIGT og EKSTREMT, fordi vi ikke passer ordentligt på dem. I verdenshavene har der samlet sig fem gigantiske øer af plastik. Hvis vi fortsætter som nu, vil der i 2050 være mere PLASTIK end FISK i vores verdenshave. Der hældes så meget plastik i verdenshavene, at det svarer til en fyldt skraldebil HVERT MINUT, året rundt.

/

I believe our most important mission, all of us, is to protect and take care of our beautiful planet as much as we possibly can while we are breathing on it. We should enjoy life, but we also have to protect our planet to protect all humans, all the beautiful animals, that are as big and important a part of this world as humans are, and protect the future generations, so they too can enjoy life, and see how beautiful the world is – untouched. Therefore I love when big companies like Adidas take initiative and stand up against things that threaten our world – in this case our oceans, in collaboration with Parley for the Oceans. They are in such great danger and are destroyed FAST and EXTREME because we do not take care of them. In the world oceans, five ginat islands of plastic have gathered. If we continue like we do now, we will have more PLASTIC in the oceans than FISH in 2050. Plastic enough to fill an entire garbage truck is dumped in the ocean EVERY SINGLE MINUTE, all year round.

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 19.17.40

Dyr i vandet og ved kysten, blandt andet fugle, tror plastikken er mad, og indtager den. Der vil i fremtiden uddø adskillige arter af vanddyr, og dyr der lever nær vandet. Fugle, skilpadder, hvaler, fisk. Det vil blive desuden blive farligt for os at spise fisk, da plastikken påvirker deres indre organer. Vi dræber de smukke dyrearter én efter én. Parley for the Oceans og Adidas’ mission er, at sætte fokus på problemet, at ENDE plastikforurening i verdenshavene ved at lave et nyt, bedre materiale, der ikke ødelægger vores klode, at beskytte verdenshavene og indtil det nye materiale er fundet, at rydde så meget op i havene som muligt.

/

Sea animals and animals who live by the coasts, birds for example, mistake the plastic for food and ingest it. In the future, several species of sea animals and animals that live close to the water will go extinct. Birds, turtles, whales, fish. It will be dangerous for us to eat fish, since the plastic is affects their inner organs. We kill the beautiful animal species off one by one. Parley for the Oceans and Adidas’ mission is to get people aware of the problem, to END plastic pollution in the world oceans by making a new, better material that will not destroy our planet, to protect the oceans and until the new material has been found, to clean the oceans up as much as possible.

Adidas har i samarbejde med Parley for the Oceans skabt en sko ud af plastik, der er genbrugt fra verdenshavene. Den er smuk, enkel, og har et fantastisk, vigtigt og stort budskab. Jeg elsker at Adidas vil være med i kampen, og ikke mindst hjælper Parley for the Oceans med at få mere omtale, så flere mennesker bliver opmærksomme på det kæmpe problem vi står over for.

/

Adidas has in collaboration with Parley for the Oceans created a shoe from recycled plastic from the oceans. It is beautiful, simple and has a fantastic, important and big message. I love that Adidas joins the mission and helps Parley of the Oceans getting more people aware of the giant problem we are facing.

1

Jeg synes skoen er virkelig smuk, og jeg elsker, at den ligner havet. Jeg elsker budskabet, jeg elsker designet, jeg elsker det fokus der kommer på denne tragiske problemstilling. I kan læse mere om missionen, skoen og problemstillingen her.

/

I think the shoe is really beautiful and I love that it looks like the ocean. I love the message, I love the design, I love the focus it creates on this tragic issue. I you read more about the mission, the shoe and the issue here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turquoise Stone Hunter