Wallpaper

The Summer Escape by Faithfull

F1

F3

F4

F5

F7

F8

F9
/via FAITHFULL THE BRAND/

Jeg er så forelsket i dette mærke, og bliver mere og mere vild med det hver gang jeg kigger. Jeg må gentage mig selv: De rustikke, lækre materialer i de flowy snit og simple, nedtonede farver er så genialt og perfekt og smukt og rent. Og billederne gør kun det hele smukkere. Så selvfølgelig måtte jeg dele Faithfull The Brands nyeste editorial. Jeg er helt vild med den smukke “Summer Escape” vibe, som de har fanget så perfekt, og jeg er især helt forelsket i deres enkle, rustikke Wrap Dress og den smukke, feminine og careless La Paris Dress, som jeg ville elske at have med på en sommerferie til et sydligt land!

/

I am so in love with this brand and I get more and more crazy about it every time I look. I have to repeat myself: The rustic, gorgeous materials in the flowy cuts and simple, muted colors is so brilliant and perfect and beautiful and pure. And the photos only make it even more beautiful. So of course I had to share Faithfull The Brand’s newest editorial. I am crazy with the amazing “Summer Escape” vibe they captured so perfectly, and I am especially in love with their simple, rustic Wrap Dress and the beautiful, feminine and careless La Paris Dress, which I would love to bring with me on a Summer vacation to a Southern country!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wallpaper