Disney Friday: Esmeralda Style

Roskilde Festival Shopping

Skærmbillede 2016-06-29 kl. 12.27.24

Jeg har været totalt fraværende, og det var egentlig slet ikke planen, men dagene på Roskilde Festival (som startede i lørdags) har været ret hektiske, da jeg i år har arbejdet derude og er blevet lidt mere fuld end hvad planen var. Men nu har jeg endelig lige tid, da det siler ned, så jeg venter lige med at køre derud igen til det er stilnet af, hvis det stilner af, og jeg vil derfor få så mange indlæg klar som muligt, så jeg kan udgive dem de næste par dage og komme tilbage til to indlæg om dagen.
Én ting der, blandt andet, er super fedt ved at være frivillig, er at man får 25% på alt Roskilde merchandise inden selve pladsen åbner, og det benyttede jeg mig af. Jeg købte to caps, en til mig og en til min søde kæreste, og min er selvfølgelig overhovedet ikke pæn til mig, men virkelig flot på min kæreste. Jeg kan bare ikke kasketter lige gyldigt hvor end jeg gerne ville. Nu må vi se om jeg får den brugt alligevel. Tanktoppen er SÅ fed, jeg elsker det sporty look blandet med Hawaiiblomsterne! Jeg glæder mig til at vise jer det på. Og hvis I er på Roskilde håber jeg I får nogle fede musikdage!

/

I have been totally absent, which was not the plan at all, but the days at Roskilde Festival (that started on Saturday) have been pretty hectic since I have been working out there and have also been a little more drunk than I had planned. But now I finally have the time, since it is pouring down outside, so I am waiting a bit with driving out there again until it rains a little less, if it even will, and I will therefore get as many entries ready as possible so I can publish them the next couple of days and get back into publishing two entries a day,
One thing, out of a lot of cool things, that is cool about working as a volunteer at the festival is that you get a 25% discount on all Roskilde merchandise before the music days start, and I definitely took advantage of that. I bought two caps, one for me and one for my boyfriend, and of course mine does not look good on me at all, but looks so good on my boyfriend. I just can not do caps no matter how much I want to. Now, we will see if I get a chance to wear it anyway. The tanktop is SO cool, I love the sporty look mixed with Hawaiian flowers! I am excited to show you these items on. And if you are at Roskilde I hope you have some amazing music days!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: Esmeralda Style